Az orvos felirt klion 250mg tablettat es omicralt a paromnak
is. Valalinek volt ilyen kura huvelygombara? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Par honapja ezzel kuzdok es nem mulik el. A paromnak is irattam meg magamnak is de elegge elhadartaes belekavarodtam. Omicralbol ket dobozzal irt klionbol ami szajon at szedheto tabletta egy dobozzal. Az van rairva hogy bakterialis es mas korokozok altal okozott fertozesekre van, de ha candidam van ne szedjem. Nem vett kenetet nem tudom most milyen gombas fertozesem van. Tehat a kerdes akinek volt ilyen kuraja Omicralt es kliont kellett szednie es a parjanak is omicralt? Vagy az omicralt csak nekem kell es a kliont a paromnak? Bocsi az off kerdesert de nagyon bele zavarodtam
Egyébként nagyon nem jó gyakorlat, hogy a nőgyógyász ír fel gyógyszert, amit az általa soha sem látott férfi majd beszed. Ez régen nagy szokás volt, de eléggé helytelen.
Normálisan úgy szokás, hogy a férfi is elmegy orvoshoz, urológushoz, vesznek tőle kenetet, és arra kap gyógyszert.
Így nem csoda, hogy nem múlik el.
2020. márc. 3. 10:53
2/7 A kérdező kommentje:
Nem azert nem mulik el, hanem mert mar olyan szinten van a fertozes. A paromnak nincs baja de volt nogyogyasz aki azt mondta hogy tunetmentes is lehet ferfiaknal. Nyilvan ugyanaz van neki mint nekem ha csak nem lep felre ( de nem lep) ezert biztonsag kedveert irt fel gyogyszert. De nyilvan nem vagyok orvos igy nem tudom. De koszi a valaszt.
2020. márc. 3. 10:59
3/7 anonim válasza:
Igen, a párodnak is lehet baja, akkor is, ha tünetmentes. És az a jó, ha ő megy el külön orvoshoz. Egyáltalán nem biztos, hogy ugyanaz van neki, mint neked. És nem kell ehhez megcsalás. Más módon is lehet fertőzést összeszedni. Akár gyógyszer is okozhatja. Vagy sokszor kevert, baktérium is van benne, pl. wczés során.
És amíg nem gyógyultok meg mindketten, addig semmi szex.
De nekem mindegy. Nektek lenne jobb. Én már túl vagyok ilyenen elhúzódó fertőzésen és csak utána múlt el, miután a párom elment orvoshoz.
2020. márc. 3. 12:53
4/7 anonim válasza:
Az ezüstkolloid a leghatásosabb természetes antibiotikum. Még a HPV vírust is kiölte a szervezetemből.
2020. márc. 3. 13:05
5/7 anonim válasza:
Igaza van a nőgyógyászodnak! A férfiak akkor is fertőzhetnek, ha nincsen panaszuk. És abban is igaza van,hogy ugyanazt a kezelést kell megkapnotok mindkettőtöknek. Mind a két gyógyszert szednetek kell, méghozzá mindkettőtöknek egy időben,mert ha nem így történik,akkor oda-vissza adogathatjátok egymásnak e fertőrést. A Klion egy nagyon széles spektrumú gyógyszer,amit leginkább trichomonas, vagy baktérium fertőzés esetén írnak fel. Az Omicral viszont csak gombára jó, úgyhogy valószínűleg azért kaptátok mindkettőt,mert kevert fertőzésnek ítélte meg az orvos. A Klion mellet nem igyatok alkoholt, mert erős hányást okozhat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!