Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem menstruálok?

Miért nem menstruálok?

Figyelt kérdés

Olyan szépen, rendszeresen megjött idáig és tavaly fordult elő életemben először, hogy 1-1 alkalommal kimaradt

(január, április), de utána mindig ment minden tovább a szokott módon.

Idén egészen júniusig szintén minden oké volt. Júliusban és Augusztusban kimaradt. Szeptember-ben csak pár órára jött meg ( wc papíron volt csak), utána el is tűnt egyből.

Most októberben még semmi, bár még van 2 hét a hónapból.

Semmi egyèb tünetem nincs.

Rám jött pár kiló, 7-8 kg, mert szó szerint egész nap fekszem, sok édességet eszem, havonta pontosan 2 alkalommal megyek ki utcára. Lehetséges, hogy a mozgásszegény életmód miatt van ez?

39N

2022. okt. 17. 04:18
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Lehetséges,de inkább egy nogyogyaszatra menj el!!! Nehogy baj legyen!
2022. okt. 17. 05:13
 2/5 A kérdező kommentje:
elvileg évi 1-2 alkalom normális, ha kimarad és most, közel 25 év mensi után fordult elő először, hogy kimaradt pár alkalommal. Termèszetesen nem futok egyből orvoshoz. Csak nem tudom, mi okozhatja. Végülis mindegy, majd figyelem.
2022. okt. 17. 05:50
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Ha változik a korábbi rend, akkor orvos dolga eldönteni, hogy az belefér-e vagy sem. Az éves rákszűréseden mondjuk megkérdezheted.
2022. okt. 17. 07:59
 4/5 A kérdező kommentje:

még sosem voltam nőgyógyásznál, mert soha semmi bajom nincs, de majd egyszer megkérdezem.

valaki más esetleg?

2022. okt. 17. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:

A kérdező 39 éves nőként még sosem volt nőgyógyásznál.

Értem.

No comment.

2022. okt. 17. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!