Szokásosnál fájdalmasabb menzesz mitől lehet?
Általában 31 napos ciklusaim vannak és durvább fájdalmaim sincsenek olyankor. Legfeljebb egy no spa-t veszek be és utánna elvagyok. Most viszont késett egy bő hetet. Az eddig megszokott 1 hetes premensből lett majdnem 2.. sokkal jobban szenvedtem érzelmileg nagyon padlón voltam mindenféle kaját összeettem és rengeteget. A hasam derekam most borzasztóan fáj, az első szem gyógyszer semmit nem ért azóta vettem be egy erősebbet és várom hogy hasson.. eddig egésznap vergődtem képtelen vagyok bármit csinálni. Eddig soha nem volt ilyen és nem is volt különösebben stresszes a hónapom illetve mindig igyekszem normálisan enni tehát még csak azt sem mondhatnám hogy amiatt mert egész hónapban szemetet ettem volna vagy szétizgultam volna magam..
Mindezek mellett kb 2-3 hete feszítő érzésem van az alhasamban. Olyan mintha folyamatosan tele lenne a hólyagom levegővel. Ezt is eredetileg a pms-nek tudtam be.
Ez normális? Lehetséges hogy összeszehedtem valami fertőzést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!