Megnéznétek? -----Nőknek szól
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy észrevettem a hüvelyem belsejébe kisebb kitüremkedéseket,de nem tudom,hogy ez normális-e.Nem szoktam a hüvelyem belsejét nézegetni ezért nem tudom,hogy normális e vagy menjek nőgyógyászhoz.linkelek egy képet róla,nem sexhirdetés képp de így hátha könnyebb megmondani,hogy csak én aggódtam túl vagy nem.2010. szept. 27. 14:45
11/16 anonim válasza:
Sztem normális, és sztem nekem is van ilyenem.
12/16 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm.Akkor jó,hogy nem csináltam hülyét magamból a nődoki előtt:D:D
2010. szept. 27. 15:14
13/16 anonim válasza:
Ha nincs semmi panaszod, és nem kellemetlen illatú a folyásod, akkor semmi baj!
14/16 A kérdező kommentje:
Nem már nincs semmi panaszom.Mikor volt a nagyfokú gyulladásom akkor volt folyásom és viszketett,fájt a hüvelyem,de miután elhasználtam a gyógyszert megszűntek a panaszok.Csak elég furán néznek ki azok a kitüremkedések ott bent azért kérdeztem rá:D:D
2010. szept. 27. 15:22
15/16 anonim válasza:
Teljesen normális. A hüvely normál állapotában nem egy cső, hanem az elülső és hátulsó fala összefekszik. Teljesen normális, hogy nem látod magát a nyílást:)
16/16 anonim válasza:
Bakker! Itt névtelenek vagyunk, Miért baj, hogy ilyet kérdez a kérdező? Ha nem tetszik valakinek ne olvasson bele... vagy ne nyissa meg a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!