Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nő vagy férfi orvost válasszak...

Nő vagy férfi orvost válasszak inkább ha most először megyek nő gyogyászhoz? 21 N

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy milyen orvost válasszak . anyum azt mondja a férfi orvosok megértőbbek és türelmesebbek mint a nők.( de nem tudom mit is higyek) nagyon félek ettől az eelső vizsgálattól és nyugodtabb lennék ha minden jól alakulna.

2022. okt. 12. 13:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
66%
Saját tapasztalatomat írom le, én nőhöz mentem előszőr(korházba) de nagykn bunko arogáns volt, és "nem vett észre" és 3cm-es méhszájsebet.Elmentem igaz magánga egy férfihez nagyon segítőkész voltés nagyon kedves. Szerintem menj férfihez mégha nem is magánba, mert a férfiak mival tudják hogy a nőnek nagyon kellemetlen sokkal kedvesebbek. (Nem egy ember mondta ezt nekem hogy menjem férfihez inkáb mert a nők eléggé lekezelőek tudnak lenni
2022. okt. 13. 18:03
 22/24 A kérdező kommentje:

igen ,rá jöttem.

majd keresek masik orvost hátha ö megértöbb ,és türelmesebb lessz

2022. okt. 13. 19:52
 23/24 anonim válasza:
46%

Férfi

Voltam már mind 2 nél

A vizsgálat fájt mikor nőnél voltam, a férfinél meg sem éreztem

2022. okt. 14. 10:50
 24/24 anonim ***** válasza:
46%

En voltam nőnél meg ferfinal is, bár a no azt se tudta merre van fejjel az előre, de nem volt a kivizsgalast tekintve panaszom rá.

A férfi kedvesebb volt és tisztában volt vele mi mivel függ össze.

Éves kontrollra járok csak, általában ahhoz megyek akihez hamarabb kapok időpontot

(Maganba járok csak, az állami katasztrofa(

2022. okt. 14. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!