Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nő vagy férfi orvost válasszak...

Nő vagy férfi orvost válasszak inkább ha most először megyek nő gyogyászhoz? 21 N

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy milyen orvost válasszak . anyum azt mondja a férfi orvosok megértőbbek és türelmesebbek mint a nők.( de nem tudom mit is higyek) nagyon félek ettől az eelső vizsgálattól és nyugodtabb lennék ha minden jól alakulna.

2022. okt. 12. 13:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nemétől függ, hogy ki mennyire jó orvos, meg az sem, hogy mennyire empatikus. Én utálom, ha lekezelően bánnak velem, és végig se hallgatják a panaszaimat, hanem pár szó után már sorolják is a protokollt, és azzal el is van intézve. És sajnos elég sok ilyenbe futottam már bele, hiába próbáltam normálisabbnak tűnőket választani (volt nő is, férfi is). De azért előbb-utóbb csak megtalálja az ember a tutit. Ha tudsz, nézz utána az orvosoknak, akik szóba jöhetnek, aztán olyat válassz, aki szimpatikus és szakmailag kellően elhivatottnak tűnik. Ha elsőre melléfogsz, akkor következőleg majd mész máshoz.
2022. okt. 12. 23:08
 12/24 A kérdező kommentje:
be vagyok jelentkezve egy nöhöz és holnnap 9 re van idoontom. remlemnem lesz baj
2022. okt. 12. 23:44
 13/24 A kérdező kommentje:

most jöttem rá hogy mennyivel jobban jártam volna ha férfi orvost választok.

ez a nö akinél voltam nagyon lenézöen beszélt velem és fojton csak azt ismételte hogy biztos semmi bajom es ez csak hiszti amihez mar hozzászokott.

meg hogy a menstruácio közben jelentkezö fájdalom normális, meg hogy ennyire nem fajhat csak nekem kicsi a fájdalomküszöböm ,meg hogy tulreagálom mert ez egy természetes dolog.

mindezek után megvizsgált,méghozzá olyan durván mintha nem egy ember hanem egy husdarab lennék. és végül azt mondta hogy semmi bajom és elzavart.

hát az ilyesmi miatt nem mertem én nögyogyászhoz menni, valahogy mindig is éreztem hogy ez valami olyan ami után negativ élményel maradok.

2022. okt. 13. 12:28
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menjél férfihoz. Elmondtuk, hogy semmi összefüggés nincs az orvos neme és türelme között. Oda mész, ahova akarsz.
2022. okt. 13. 12:37
 15/24 A kérdező kommentje:

14

jo én megértetettem ,csak le irtam mi volt

2022. okt. 13. 12:41
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
#1-es vagyok, pontosan ez az, amit leírtam, és lepontoztak. Másoktól is hallottam, hogy a női orvos nagyon durván vizsgálta meg. És nem volt igaza, mert a nagyon erős menstruációs fájdalom nincs rendben. Nekem soha nem voltak görcseim. Menj magánrendelőbe, de ezúttal férfi orvoshoz. Érdeklődj a barátnőidnél, vagy kérd anyukád segítségét, látod, most is igaza volt. Nem minden nőgyógyász ilyen vadállat.
2022. okt. 13. 17:11
 17/24 A kérdező kommentje:

16

nem én pontoztalak le.

hát télleg nagyon durva volt és nem is halgatott végig meg folyton csak azt fujta hogy ez csak hiszti ,meg hogy tulreagalom az egészet.

"Nem minden nőgyógyász ilyen vadállat."

Hát ezt remélem mert ez után már igy is félek elmenni, ha nohoz ha férfihoz.

"Menj magánrendelőbe, de ezúttal férfi orvoshoz."

hát jelenlenleg nincs sok merszem el menni ujra ezek után viszont muszaj mert ezt a fokozatu fajdalmat mar nem birom elviselni. de addig nem megyek mig nem találok olyant aki szimpatikus.

2022. okt. 13. 17:34
 18/24 anonim ***** válasza:
46%
Hát egy ilyen első találkozás a nőgyógyásszal sajnos meghatározó élmény. Nekem a fogorvos volt ilyen. De nem kerülheted el, ha meg akarsz szabadulni a fájdalomtól. Az biztos, hogy nem egy kifejezetten kellemes vizsgálat, de mégsem olyan, mint amilyenben részed volt. Valószínűleg kivizsgálás lesz belőle, labor stb. Drukkolok, hogy megtalálják az okát. Egy ismerősünk barátnőjének endometriózisa volt, azt sem lehet így egyből megállapítani.
2022. okt. 13. 17:44
 19/24 A kérdező kommentje:
a kivizsgálás miböl áll?
2022. okt. 13. 17:52
 20/24 anonim ***** válasza:
46%
Ezt sajnos nem tudom megmondani, nekem soha nem volt ilyen jellegű panaszom. De gondolom, teljes labor (vér- vizelet), talán ultrahang. Egy ilyen egyszerű vizsgálat csak tapintható rendellenességet tud megállapítani, millió más ok állhat a háttérben. Mindig ilyen fájdalmas volt, vagy csak egy ideje?
2022. okt. 13. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!