Rákszűréssel kiderül az is ha vmi gomba v fertőzés van?
Nekem állandóan van/volt fehér folyásom életemben. Nem bűzös, v nem irritál. Maximum sárgás, leginkább vitaminok fogyasztása színezi meg,vagy legalább is a vizeletemen is extrém színű.
Úgy tudom, hogy egyénfüggő kinek mennyi folyása van. Viszont ha mégis vmi elváltozás okán van nekem napi szinten, elegendő a rákszűrés eredményét megvárni, vagy ezekhez külön kenet vétel kell?
Most megyek állami szűrésre. Ha azzal nem derülnének ki egyéb dolgok, akkor elmennék e végett magán orvoshoz. Mert anno államiban a fehér folyásom láttán felírtak kúpot, de azon kívül, h érzetre kimarta a hüvelyem, ugyanúgy volt folyásom utána is.
Az esetek többségében a rákszűrésnél csakis annak az eredményét állapítják meg (de hallottam már olyanról akinek az orvosa kenetet is vesz minden alkalommal minden kérés nélkül), de legtöbbször neked külön kell kérni, hogy vegyenek kenetet.
A fehér folyás pedig teljesen normális, ha az állaga/szaga/színe/mennyisége nem változik és nincs mellette más tünet.
Nekem is világ életemben sok folyásom volt, viszont sokat segített, hogy egy ideje már meztelenül alszom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!