Rákszűrés eredménye az alábbi?
Az lenne a kérdésem, hogy egyáltalán fertőzésekre szűrtek-e, és hogy azért nincs semmi bejelolve nálam, mert teljesen negatív a lelet, vagy nem is nézték ezeket? Továbbá kérdeztem a nőgyógyászt, hogy azt kimutatja-e az sztk-s szűrés, hogy HPV fertőzött vagyok-e, erre azt mondta nem, csak a fizetős. Ennek ellenére látok egy HPV-s részt a leleten, a laphám alatt, szerencsére semmit nem jelöltek be rajta, tehát ez azt jelenti, hogy nem vagyok HPV-s, vagy nem is vizsgáltakra arra, és ezért hagyták üresen? Bocsánat az értetlenkedésért.
Ha rákszűrésre mentél, nem volt semmi más probléma, nem mondott semmit se az orvos, csak megcsinálta a rákszűrést, akkor csak azt vizsgálták.
Ez egy sablon nyomtatvány. Csak a rád vonatkozó részt kell nézni, ami a rákszűrés volt.
Ez egy sima mikroszkópos lelet, ami a tünetmentes HPV fertőzést nem mutatja ki. Ha kíváncsi vagy arra, hogy van-e HPV fertőzésed, akkor erre célzott PCR tesztet kell csináltatni, amit szintén hüvelykenetből végeznek.
Egy sima mikroszkópos vizsgálatból esetleges kezdeti rákos sejtelváltozást vagy gomba és/vagy baktériumos fertőzést lehet megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!