Vizeletvizsgálatra mennyit, hogyan érdemes vinni?
Figyelt kérdés
Nem vittem még sosem vizelet mintát, úgy tudom lehet vinni is nem muszáj ott elvégezni.
Kérdésem, hogy mikor érdemes megcsinálni? Nyilván aznap de van jelentősége hogy aznap első vizelet vagy sem?
Illetve mennyi a mennyiség?
Neten nézelődtem hogy kapható vizeletgyűjtő pohár "nem steril fedeles"-> ez mit takar h nem steril fedeles?
(hormonvizsgálatos laborról van szó)
2022. okt. 10. 09:19
1/6 anonim válasza:
Szeintem egy 2.5 literes Kólásüveget brunyáljál tele, az a biztos.
2/6 A kérdező kommentje:
igazán hasznos hozzászólás
2022. okt. 10. 09:24
3/6 anonim válasza:
Nem sokat. Pisilsz egy kicsit a WC-be, majd a poharba, majd a vege megint a WC-be.
Elotte viszont erdemes megmosakodni, hogy veletlen se keruljon bele kivulrol korokozo, meg ilyenek.
4/6 anonim válasza:
fél dl bőven elég.
Én tisztára mosott "tormás" kisüvegben szoktam vinni.
5/6 anonim válasza:
Gyógyszertári fedelesbe vidd, reggeli első vizelet kell, középsugaras, nekem olyan fél deci volt, elfogadták.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek
2022. okt. 10. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!