Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érdemes lenne elmenni valami...

Érdemes lenne elmenni valami vizsgálatra, ha igen akkor milyenre?

Figyelt kérdés

(Hosszú lesz a történet, de megpróbálom röviden írni.)

Július elején pár nappal a menzeszem előtt rosszul lettem nagyon. Hát,has fájás, húzódás stb. Még mielőtt megjött volna a boltban azt tapasztaltam hogy lassacskán csak fekete foltokat láttam. Amint leültem ez lassan elmúlt. Aztán megjött. Július eleje óta, 50kg-ról 43kg-ra fogytam (ez a ma reggeli súlyom) direkt fogyóztam, szerintem ez nem nagyon függ össze. Viszont legutóbb júliusban jött meg, 34 napja késik (2020 novemberében jött meg először), 2 menzesz kimaradt. Semmilyen nemi kapcsolatban nem volt részem még soha. Tegnapelőtt a boltban ugyanez történt mint júliusban, vettem egy gyümölcslevet megittam és jobb lett. Valaki tapasztalt már ilyet,vagy ehhez hasonlót? Kezdek én is és a családom is kétségbe esni. Remélem érthetően írtam le.

L 16

2022. szept. 2. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyit eszel? Mennyit mozogsz?
2022. szept. 2. 21:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Általában napi 3×, és heti 4-5× sportolok, de pl. majdnem mindennap jógázok.
2022. szept. 2. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Először kellene egy alap labor, meg egy nőgyógyászati vizsgálat.
2022. szept. 2. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy 3 mondja. Csodàlom hogy csalàdod tàtott szàjjal nézi ahogy àjuldozol… Màsnap màr vittelek volna háziorvoshoz vérképért. Nem játék az ilyen!!! Mi lesz ha sétálsz és elàjulsz (nem lesz ott gyümölcslé) és kiesel az autók/busz elé!!!
2022. szept. 3. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!