Fogamzásgátló mellett hízás, mennyire gyakori?
Figyelt kérdés
5 Hónapja szedek fogamzásgátlót, eddig Lindynetette szedtem de az 5. levelem màr Novynette volt. A Lindynettôl mindig hányingerem volt ettol a Novynettől meg állandóan éhes vagyok. Ez igy normális hogy tobbet eszek gyógyszer melett?2022. okt. 9. 18:32
1/4 anonim válasza:
Igen. Hormonokat szedsz, migrén, libidócsökkenés, étvágytalanság, elhízás, estig lehetne sorolni, mennyi potenciális mellékhatása lehet. El is hagytam amint lehetett, és haragszom is anyámra, hogy 18 évesen rám kényszerítette.
2/4 anonim válasza:
Nem igazán gyakori, tekintve hogy a jelenleg forgalomban lévő fogamzásgátlók nagyon alacsony hormontartalmúak. Ezért is okoz bajt, ha 1 szemet akár csak a megszokottnál jelentősen később vesz be az ember.
4/4 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, persze lehetséges elhízás, de egyetértek az előttem íróval, ezek már nagyon kevés hormont tartalmaznak. Nekem sajnos fejfájásom és libidócsökkenésem van miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!