Nagyon erős, a fehérfolyásom, és ráadásul zöldes és kellemetlen szagú?
Nem fekszem össze mindenkivel, és óvszert mindig használok, nemtudom mitől lehet ez... Gyógyszer vagy kenőcs segít ezen?
ha IGEN írna valaki nekem pár gyógyszer vagy kenőcs nevét?!
Még nem voltam nőgyógyásznál, tudom, hogy jobblenne ha oda mennék ezzel a problémámmal, de inkább elösször megpróbálom ezt a gyógyszeres/kenőcsös, dolgot és ha semmi sem jobb ráveszem magam és elmegyek egy nőgyógyászhoz!
csak most légyszi abban segítsetek, hogy pár gyógyszer nevet leírtok nekem, és ha tudtok olyan gyógyszert amit lehet külföldön is kapni, az még jobb lenne mert én most éppen Kanadában vagyok!
előre is köszönöm a segítséget!
Tudod, amikor ilyen problemaid vannak, es azok eleg kellemetlenek,
mivel meg szagos is, tehat egy fertozesrol lehet szo, es ezt nem jo elhanyagolni.
Ne felj, arra gondolj ilyenkor, hogy ezutan mar panaszmentes leszel!
Derékon alul levetkőzöl, felfekszel a vizsgálór és szétteszed a lábad. Ha első ránézésre és az elmondott panaszaid alapján nem egyértelmű számára, hogy milyen fertőzésed van, akkor benyúl egy hosszú pálcikával és mintát vesz a folyásodból. Ehhez előbb egy fém hüvelytágítót tesz be, amit szétnyit, mert így jobban belát. Ez kicsit kellemetlen, de ha lazítasz, nem fáj. Két-három nap alatt megvan az eredmény.
Mindenképpen menj orvoshoz, az ilyet nem jó halogatni. Gondolj arra, hogy ő naponta 30-40 nőt lát alulnézetből, abszolút nem hozza már lázba, hogy te milyen vagy, csak aproblémádra figyel :=). Nincs mit szégyelned, fertőzést akárhonnan, százféleképpen összeszedhettél.
(első hsz. vagyok megint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!