Szules ota huvely problemak miert nem mulnak el? Tobbi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
1 eve szultem es azota folyamatosan visszater huvelyviszketes de mar annyira hogy faj.
Az orvos nem kezd vele semmit "kenje canestennel"....
Altalaban mindig menstruacio utan jon igy probaltam mar huvelyflora helyre allitot hasznalok intim mosot kifejezetten gombas fertozesre valo esely novekedese ellen mar nincs tobb otletem:( elveszi a noiessegem!!!
Van esetlet barkinek valami otlete?? Koszonom elore is!
2022. okt. 4. 06:56
11/14 A kérdező kommentje:
Igen mar napok ota hivogatok egy uj nogyogyaszt szoval en is gondoltam mar erre csak gondoltam hatha valakivel tortent mar hasonlo :)
2022. okt. 4. 19:20
12/14 anonim válasza:
A hormonális változások miatt hüvelyszárazság lehet. Cikatridina kúp és krém nagyon hatásos.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :)
2022. okt. 5. 13:13
14/14 anonim válasza:
Ha mindig menzesz után jelentkezik, akkor annak kétféle oka lehet:
- bakteriális fertőzés
- felborult hüvelyflóra.
A gomba menzesz előtt okoz kifejezettebb tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!