Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájdalmas szokott lenni a...

Fájdalmas szokott lenni a menstruációtok általában?

Figyelt kérdés
Kommentbe írhattok kort, ha szeretnétek. Vagy arról hogy mindig ilyen volt-e, mint amire szavaztatok.

2022. szept. 27. 14:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
12%
Nem szokott fájni. Talán 1 évbe egyszer van hogy érzem hogy megjött.. Görcsölgetek de ez is csak max 1 nap.
2022. okt. 4. 05:03
 12/13 anonim ***** válasza:
37%
nekem mindig eléggé görcsöl a hasam menzesz idején. apáék anno nem nagyon engedték hogy szedjek gyógyszert és már megszoktam hogy nem szedek.
2024. febr. 23. 21:29
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Görcsölök mindig az első 3 nap de gyógyszert nem veszek be. Tinikoromban Apuci sose adott fájdalomcsillapítót, hanem azt mondta hogy ez nem betegség, próbáljak meg együtt élni vele. Akkor nehezteltem kicsit is rá emiatt, de aztán - ugyan hosszú idő kellett hozzá - végülis hozzászoktam.
2024. jún. 6. 08:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!