Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állami nőgyógyászati rákszűrés...

Állami nőgyógyászati rákszűrés mellett hüvelyi uh-ot is készíthetnek egy rendelés alatt?

Figyelt kérdés
A Bajcsyba tartozom, de eddig még nem voltam ott. Magánrendelésre jártam, ott alapból éves szűrésen uh-ot csináltak és rákszűrést is végeztek. Az uh indokolt lenne.

2022. szept. 26. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor se csinaltak allamiban uh-t, amikor szinte konyorogtem erte, mert fajdalmaim voltak es gondoltam ugy hatha kiderulne valami. Amugy volt tobb cisztam is, mint utolag kiderult, na mindegy.

Kb haromszor voltam allamiban eletem soran, aztan utana valtottam maganra.

De biztosan orvos fuggo is. En akarok abban hinni, hogy leteznek meg normalis allami nogyogyaszok csak en nem talalkoztam mg veluk :D

2022. szept. 26. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Rákszűrésnél nem szoktak uh-t csinálni,csak leveszik a mintát és ennyi.

Nekem ennyire rossz tapasztalatom nincs mint az első válaszolónak de azért nem túl pozitívak államiban de arra a pár percre kibírható.

Nekem mikor bementem fájdalmakkal először is manuálisan megviszgáltak majd küldtek uh-ra amiből kiderült hogy húgyutim van és egy nagyon jó fel is írtak.Annyi a rossz hogy ezt az oltást(covid)nagyon tolják de nem kell róla tudomást venni és úgy nincs vita:)

Miért indokolt az uh nálad?Ha viszel papírokat amivel alátámasztod hogy indokolt akkor megcsinálják szerintem.

2022. szept. 26. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó gyógyszer akart lenni
2022. szept. 26. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csináltak hüvelyi UH-t, de volt némi problémám is, nem csak a szűrést csináltattam, lehet, hogy azért.
2022. szept. 26. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer csináltak uh-t rakszures után. Egyetlen helyen eddig.
2022. szept. 26. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
En most fogom feljelenteni a nogyogyaszt, mert kertem UH-t, mert pamaszom volt, levette a kenetet azt mondta nem kell. Komoly problema volt! Nem vagyok egy jelentgetos, de most megteszem, hogy masokat ne veszelyeztessen!
2022. szept. 27. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!