Állami nőgyógyászati rákszűrés mellett hüvelyi uh-ot is készíthetnek egy rendelés alatt?
Nekem akkor se csinaltak allamiban uh-t, amikor szinte konyorogtem erte, mert fajdalmaim voltak es gondoltam ugy hatha kiderulne valami. Amugy volt tobb cisztam is, mint utolag kiderult, na mindegy.
Kb haromszor voltam allamiban eletem soran, aztan utana valtottam maganra.
De biztosan orvos fuggo is. En akarok abban hinni, hogy leteznek meg normalis allami nogyogyaszok csak en nem talalkoztam mg veluk :D
Rákszűrésnél nem szoktak uh-t csinálni,csak leveszik a mintát és ennyi.
Nekem ennyire rossz tapasztalatom nincs mint az első válaszolónak de azért nem túl pozitívak államiban de arra a pár percre kibírható.
Nekem mikor bementem fájdalmakkal először is manuálisan megviszgáltak majd küldtek uh-ra amiből kiderült hogy húgyutim van és egy nagyon jó fel is írtak.Annyi a rossz hogy ezt az oltást(covid)nagyon tolják de nem kell róla tudomást venni és úgy nincs vita:)
Miért indokolt az uh nálad?Ha viszel papírokat amivel alátámasztod hogy indokolt akkor megcsinálják szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!