Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez egy kicsit intimebb kérdés...

Ez egy kicsit intimebb kérdés lesz,szeretnék segítséget kérni. Fiatal vagyok és nagyon nem tetszik hogy sötétebb a bőröm ott lent mint az alap testszínem. Nagyon zavar és utálom ott magam. Mit csináljak ennek érdekében?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar és utálom ott magam. segítsetek nekem hogy mit csináljak ennek érdekében?

Lehetőleg segítségeket írjatok kérlek,ne utálkozzatok,elorre is köszönöm ❤️

2022. szept. 25. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Aki nincs 16 éves, az legyen szíves hagyja el az oldalt!
2022. szept. 26. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:

10: de intim...

És akkor már le lehet támadni bármelyik válaszolót, hogy ő hogyan néz ki alulról, és hasonlókkal....??? Na nehogy már!

2022. szept. 26. 14:55
 13/14 anonim válasza:
0%
Kedves 9-es! Amikor kiírok egy nyilvános választ, én magam is kapok időnként privátokat. Néha kellemetleneket is. DE, ha az oldalt használom, köteles vagyok tiszteletben tartani, ha valaki privátban szeret beszélni az adott kérdés vagy válasz témájáról. És NEKED jogod nincsen semmiféle privátban válaszolót kellemetlen helyzetbe hozni, kiteregetni, stb. Már megbocsáss, de ha erre a kérdésre valaki igazán használható választ akar adni, akkor az szerintem nem nyilvánosban fogja leírni. Ha Téged zavar a privát – akkor ne írj ki választ és ne használd az oldalt! Ha Téged nem bántott senki – akkor Te se bánts másokat, főleg olyanokat, akik amúgy segíteni szerettek volna, megválaszolni a kérdést! Mert az oldal azért van, hogy a felvetett témákról beszélgessenek az emberek – és személyes döntési jog, hogy az adott témára privátban reagál-e valaki, vagy nyilvánosban. Eddig elég jó válaszok születtek, egyébként, ha elolvasod. Ha nem tetszik hogy sokan privátoznak – akkor töröld magad. Én se haragszok meg senkire aki nekem privátot ír – akkor te se tedd!
2022. szept. 26. 14:58
 14/14 anonim ***** válasza:

13: miféle kellemetlen helyzetbe hozásról beszélsz...???

Kiírtam a nicknevét? NEM!

Bemásoltam a kérdést? NEM!

Teljesen más lenne, ha valóban segítségkérés típusú privi jönne. De az esetek 99,99%-ában nem ilyenről van szó... Hanem letámadás, személyemet érintő intim kutakodás! íÉrdekes, hogy az én kellemetlen helyzetem nem zavar téged, csak a szánalmas privizgetőké...????

2022. szept. 26. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!