Nagyon-nagyon tetszik egy sztár!? :/
Szóval van egy sztár akiért rajongok.Az összes dala megvan a telefonomon,kb.800 képet töltöttem le róla a telómba,minden interjút ami vele készült megnézek mégha nem értek egy kukkot se..
Elképzelem milyen lehetne ha egy koncerten (majd ha nagykorú leszek) kiszúrna és összejönnénk..
Csak nagyon-nagyon messze lakik,12 évvel időssebb és ráadásul vn 1 barátnője :(
Segítsetek pls,hogy tudnám elfelejteni,vagy ezt az imádatot átalakítani vmi mássá?
Előre leszögezem,hogy NEM VAGYOK SZERELMES belé,mivel még sosem találkoztam vele..szval nem kérek a leszóló commentekből
15/l
Ez telhjesen normalis.
Nyugi en meg teljesen belezugtam egy ferfibe, aki szinten "sztar" csak nemetben. Az osszes videoban amiben szerepel csak ot nezem, betegesen beleszerettem. De senki nem tud rola. :))) az en kis platoi szerelmem.
Ismerős ...
Kezdj el egy másik zenét hallgatni
Ha szereted a rock zenét ha nem.. Ha a guns n rosest elkezded hallgatni imádni fogod lehet a fiatal korukrol olvasni egy csomót a világ legsikeresebb és legjobb zenéket író giga együtese voltak ők: AXL, Slash, IZZY, DUFF és STEVEN Igen jó hidd el érdemes nekem példaképeim lesznek mindig ezen nőttem fel. [link] https://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Köszi a válaszokat,azt hittem,hogy majd jönnek az "okosok" leszólni,hogy milyen béna vagyok :D
1.igen,én is teljesen így vagyok vele,de neked még összejöhet,hisz német nincs annyira messze :)
2.ez a ,,hallgassak más zenét" nagyon nehéz dolog,mert az Ő ⬆ és a bandája zenéje nagyon sokat jelent nekem..kicsit olyan mintha megtaláltam volna egy hiányzó részemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!