Ez mekkora melltartóméret?
Mell alatt: 73cm
Mell: 86cm
Van rá esély, hogy még egy egész kosárméretet nőjön?
Most vagyok 16 éves, 170 cm, 52 kg. Nem tudom, hogyha egy picit híznék, akkor az hova menne.
Ez elég nagy mellbőség ekkora testsúly és magasság mellett. Talán F kosár, de hát Te hordasz melltartót...
Persze még nőhet a hízástól, de lehet, hogy nem.
1-es, szerintem a kérdező nem a jelenlegi gazdasági helyzetünk kapcsán kérdezett. Nagy okos vagy látom... Emberen a zsírréteg nem szigetel. 150 kilós emberek nem fáznak 10°C-ban, ugye? Dehogynem. Ugyanúgy, mint a 60 kilós emberek. Ha értelmes választ nem tudsz adni, inkább ne válaszolj.
Kérdező, valóban próbálva fogod megtudni, mert fazontól és gyártástól is függhet.
Ez 75B, vagy C. Fazontól is függ.
Biztos, hogy fog nőni még valamennyit, mert a mell nagy része zsírszövet. Nagyon vékony vagy most, nyilván hízni fogsz, ha megállsz a növésben, abból pedig mellre is megy.
#4: Kifejezetten gonosz vagy, látom. A szigetelést nem én találtam ki, ha urban legend, akkor írd meg a nagy igazságot ide is: [link]
Szerintem nem kellene belém kötnöd, csak mert barátságosan próbálok segíteni egy kórosan sovány kérdezőnek motivációt találni a hízásra. Új infót nem írtál, a válaszod teljesen haszontalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!