Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehetne tenni, hogy...

Mit lehetne tenni, hogy enyhébb legyen a menstruációs vérzésem?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, szinte mindig nagyon erős volt a vérzésem. Főleg második nap, reggel mikor felébredek, szószerint ömlik, szédülni is szoktam. Mindig két betétet kell betegyek ilyenkor, mielőtt megyek valahova. Hasi fájdalmam enyhén szokott lenni,voltam már ultrahangon és mindent rendben találtak. Valamilyen hormonzavar okozna ezt? A negyedik nap amúgy el is szokott múlni, mert 2.nap lemegy a nagy része.

2022. szept. 22. 07:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%

Ne akard, hogy megváltozzon! Isten ments, hogy bármit tégy ellene!

Csak bajod lehet belőle. 🙏🏻

2022. szept. 22. 07:17
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kell értsek az első válaszolóval, bármit amit tehetnél ellene a jövőben csak sokkal többet rontana.
2022. szept. 22. 07:33
 3/20 A kérdező kommentje:
Akkor ez nálam ilyen alkati dolog hogy erős a vérzésem?
2022. szept. 22. 07:35
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Szinten. Az egyes jol mondja. En orulnek a helyedben. Nekem 8 napig van meg, az elso feleben szinten ketto betetet hasznalok, de nalam bevalt a szivacsos megoldas is otthonra.
2022. szept. 22. 07:36
 5/20 anonim ***** válasza:
30%

Az is lehetséges, voltál mostanában nőgyógyásznál?

Nekem akkor volt sokkal rosszabb a vérzésem, amikor kiderült, hogy petefészek cisztám van.

2022. szept. 22. 07:37
 6/20 anonim ***** válasza:
30%
Miért kellene tűrni az erős vérzést, ha zavarja a mindennapi életben? Vannak vérzéscsillapító gyógyszerek, szedhetsz fogamzásgátló tablettát stb.
2022. szept. 22. 07:46
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de ezek nem természetes dolgok,

teljesen felborítják az ember hormonháztartását, még ha valakinek semmi mellékhatása nem lesz tőlük, a későbbiekben mikor ezen szerek szedését abbahagyja, majd akkor jönnek elő a problémák, amire újfent szedhet valami más szereket.

Ami szerintem ha lehet, egy elég kerülendő út.

Tapasztalatból mondom, mert 16 évesen nekem a nőgyógyász felírta a fogamzásgátlót erős vérzésre és azóta semmi sincs rendben.

2022. szept. 22. 07:53
 8/20 anonim ***** válasza:
72%
#6-os 🤐 de gyorsan.
2022. szept. 22. 08:00
 9/20 anonim ***** válasza:
13%

Mert az ugye teljesen normális és természetes, hogy valaki 8 napig vérzik, dől belőle a vér, szétcseszi a mindennapjait és vashiányos vérszegény lesz.

A nők 99%-ának semmi baja nem lesz a fogamzásgátlótól.

2022. szept. 22. 08:00
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

#9 Nincs ilyen problémám, pedig 45 éves lettem a múlt héten.

Sok szerencsét az élethez a körülötted élőknek... 😂

2022. szept. 22. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!