Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi van akkor ha nagyon gyakran...

Mi van akkor ha nagyon gyakran van vérzésem? (Kb caak 1 hetet szünetel)

Figyelt kérdés
Ez màr a 2. Alkalom hogy az előző vérzésem után egy picivel mint egy hét megint megjött. A két nagy vérzésem között van konkrétan egy +... Nem tudom természetes e és Baromira aggódom miatta. ( 18éves lány, nem szedek semijen hormon szabájozót, és nem fojtatok nemi kapcsolatot senkivel)

2022. szept. 11. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de az összes szót ly-nal írjuk, amit a zárójelben írtál.

Ez a kisebb vérzés milyen jellegű? Csak néhány csepp vagy egy konkrét menzesz jellegű vérzés, 3-7 napig? A pár csepp lehet ovulációs vérzés, de az sem egy olyan gyakori dolog.

Szerintem menj el nőgyógyászhoz és endokrinológushoz is. Segíteni fognak és inkább rájuk hallgass, mint ránk.

2022. szept. 11. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nőgyógyász!
2022. szept. 11. 22:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat 😂 van amikor nem tudok írni 😂 nem annyira intenzív mint a "nagy" vérzések, de nem csak 1-2 csepp. És 3-4 napig tadtanak.

És igen. A nőgyógyászt már felkerestem, csak szerettem volna látni hogy mennyire lehet sújos (köszönöm minenkinek🥰)

2022. szept. 12. 05:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Súlyos :)

Nagyon nem oké amúgy. Fogamzásgátlót ne fogadj el, menjenek csak a probléma után!

2022. szept. 12. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!