Ovulációkor még normalisnak tekinthető, ha 1-2 napig kisebb mennyiségű vérzésem van?
Korábban is néha megfigyeltem, hogy a ciklusom közepén 1-3 napig volt egy kis barnázás. Mondjuk nem értem mitől függ az, hogy egyszer nem volt, egyszer egy napig tartott, egyszer 2-3 napig. Illetve volt, hogy fájt is picit alul a hasam vagy hányingerem volt, amit csak erre tudok fogni, hiszen pont akkor volt, előtte-utána nem volt semmi bajom, a hányinger sem amiatt volt, mert bármi rosszat ettem volna vagy lebetegedtem volna.
Most 12 napja múlt el a menstruációm. Most este kicsit elkezdett görcsölni a hasam, mint néha az első nap amikor megjön, nem vészes, sosincsenek erős görcseim, de érzem. Emellett be kellett tennem egy tisztasági betétet, mert barna foltok voltak a bugyimon, de most ahogy látom, nem csak picit barna, hanem kicsit vérzik is. Mint az első nap, amikor megjön.
19l
Hááát, inkább vérzés, nem csak barnázás, 2-3 napig, de a doki szerint akkor okés, ha pár napig tart.
Lehet kérni fogok hormonvizsgálatot, mert azért picit nekem is ijesztő, hiába talált nemrég mindent szervileg rendben a doki...
Nekem most tuti megjött, olyan a vérzésem, ma betétet/tampont raktam be.
Megfigyelem mi lesz legközelebb, aztán ha akkor is össze-vissza akkor elmegyek orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!