Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elviselhetetlen fájdalom...

Elviselhetetlen fájdalom pisilés közben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár napja tűnt fel, hogy duzzadtak, érzékenyek, enyhén viszketnek a kisajkaim, én hüvelygombára gondolok sajnos. Egyből elkezdtem Canestennel kenni. Egyre rosszabb lett, a hüvelynyílás piros és mintha hólyagos lenne. Vettem hüvelykapszulát, de nem érzek javulást, piszkosul fáj, pláne pisilés közben. Ma már annyira elviselhetetlen volt a fájdalom, hogy nem mertem pisilni napközben, csak itthon, azt is bőgve, miközben alulról zuhanyoztam magam. Holnap hétvége, nem tudom, hová fordulhatnék a problémával? Szörnyen érzem magam, rossz a közérzetem is tőle, bármi hozzáér (bugyi, krém, WC papír) ver a víz, annyira érzékeny, pisilés közben meg mintha egy kést szúrnának belém, soha nem éreztem ilyen fajta maró fájdalmat. SOS itthon hogyan tudnám csökkenteni a fájdalmat?
2022. szept. 16. 23:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

10es, aztán ruhában, hogy vizsgálja meg te észlény?

Kérdező, jobbulást.

2022. szept. 17. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

10

Megtudtuk, hogy nőgyógyászati vizsgálathoz nem kell levetkőzni. Ezt legközelebb közölm a dokimmal is :D

2022. szept. 17. 19:23
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
12, ja, eddig úgy látszik át voltunk verve.🤭🤧😳😅🤣
2022. szept. 17. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
#11,#12,#13 olvassátok el a kommentjet.... már ha tudtok olvasni
2022. szept. 17. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Elolvastuk, értelmezni is tudtuk képzeld...
2022. szept. 17. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
14%
De azért remélem tapsoltok a fidesznek és gyurcsányra mutogattok, ha valamiért szr lehet az egészségügy, illetve csak és kizárólag egyedi esetekre gondoltok és az orvos hibájára, de semmiképpen sem rendszerhibára!
2022. szept. 19. 14:28
 17/17 anonim ***** válasza:
62%
A kedvedért nem kezdem el, ha nem akkora probléma. :) De lett egy olyan sanda gyanúm, hogy itt valaki nem értette az iróniát vagy én értem félre a problémát, de mindegy. 😅
2022. szept. 19. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!