Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elviselhetetlen fájdalom...

Elviselhetetlen fájdalom pisilés közben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár napja tűnt fel, hogy duzzadtak, érzékenyek, enyhén viszketnek a kisajkaim, én hüvelygombára gondolok sajnos. Egyből elkezdtem Canestennel kenni. Egyre rosszabb lett, a hüvelynyílás piros és mintha hólyagos lenne. Vettem hüvelykapszulát, de nem érzek javulást, piszkosul fáj, pláne pisilés közben. Ma már annyira elviselhetetlen volt a fájdalom, hogy nem mertem pisilni napközben, csak itthon, azt is bőgve, miközben alulról zuhanyoztam magam. Holnap hétvége, nem tudom, hová fordulhatnék a problémával? Szörnyen érzem magam, rossz a közérzetem is tőle, bármi hozzáér (bugyi, krém, WC papír) ver a víz, annyira érzékeny, pisilés közben meg mintha egy kést szúrnának belém, soha nem éreztem ilyen fajta maró fájdalmat. SOS itthon hogyan tudnám csökkenteni a fájdalmat?
2022. szept. 16. 23:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egy bedurrant fertőzés, azért éget/csíp ennyire. Vajon hol kezelik ezeket a fertőzéseket?
2022. szept. 16. 23:50
 2/17 anonim válasza:
94%
Sűrgősen menj el nőgyógyászhoz!
2022. szept. 16. 23:54
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Ne kezgesd magad, nem vagy orvos. És nem enyhe tüneteid vannak.

Sürgősen nőgyógyász. Ha ennyire rossz a helyzet, holnap menj be a legközebbi kórház ügyeletére.

2022. szept. 16. 23:57
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Holnap azonnal menj el nőgyógyászhoz! Mert ez egy elég súlyos problémának tűnik!
2022. szept. 17. 00:00
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Ez így leírva elég súlyosan hangzik akár komoly fertőzés is lehet az oka úgyhogy ne habozz, haladéktalanul keress fel egy nőgyógyász szakorvost!
2022. szept. 17. 00:11
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az éjszakát még átvergődöm, de holnap egyből a kórházi ügyeletre megyek.
2022. szept. 17. 00:53
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Kérlek írd le mi történt meg mi a gond! Gyógyulást kívánok!
2022. szept. 17. 06:23
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem van ötletem, de nem akarok tippelgetni, hátha nem az. Jobbulást kérdező, majd írj, mi volt.
2022. szept. 17. 06:43
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Naivan elmentem a legközelebbi ügyeletre (páromnál vagyok 2,5 órányira a lakhelyemtől), úgy kipenderítettek, mint azt a bizonyos macskát. Úgyhogy hazakocsikáztam oda, ahova tartozom. Kivártam a sorom, (összesen hárman voltunk), elmondtam a panaszom, azt is, hogy bár hétfő óta tart a dolog, péntekre lett elviselhetetlen és addig kezeltem magamnak, ahogy jónak gondoltam. Jól leteremtett, hogy ha ez már 5 MUNKANAPJA tart, akkor mit keresek itt hétvégén, és ilyenekkel ne jöjjek máskor ügyeletre, mert az nem erre van. És ha a kolléganője lenne itt, akkor ő már biztos hazaküldött volna. De ha már most itt vagyok és elveszem a sürgős esetek elől a helyet, vetkőzzek le. Szóval pár perc után, mikor a megaláztatástól már sírtam, olyan kényelmetlen volt a szituáció és még félmeztelen is voltam mellé, azért "megvizsgált" 10 mp alatt.

Amúgy bakteriális fertőzés, amit állítása szerint úgy kivakartam, hogy megrepedt a hüvely körüli rész és belül a kisajkak és begyulladt.

Adott rá gyógyszert és kúpot, ami nagyon fog csípni, de "magamnak kerestem a bajt".

Szerintem jobban jártam volna, ha itthon döglök meg, életem egyik legrosszabb élménye volt :(

2022. szept. 17. 14:18
 10/17 anonim ***** válasza:
36%
Kamu sztori. Nem kell levetkőzni.
2022. szept. 17. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!