Elviselhetetlen fájdalom pisilés közben, mit tegyek?
Ne kezgesd magad, nem vagy orvos. És nem enyhe tüneteid vannak.
Sürgősen nőgyógyász. Ha ennyire rossz a helyzet, holnap menj be a legközebbi kórház ügyeletére.
Köszönöm mindenkinek!
Naivan elmentem a legközelebbi ügyeletre (páromnál vagyok 2,5 órányira a lakhelyemtől), úgy kipenderítettek, mint azt a bizonyos macskát. Úgyhogy hazakocsikáztam oda, ahova tartozom. Kivártam a sorom, (összesen hárman voltunk), elmondtam a panaszom, azt is, hogy bár hétfő óta tart a dolog, péntekre lett elviselhetetlen és addig kezeltem magamnak, ahogy jónak gondoltam. Jól leteremtett, hogy ha ez már 5 MUNKANAPJA tart, akkor mit keresek itt hétvégén, és ilyenekkel ne jöjjek máskor ügyeletre, mert az nem erre van. És ha a kolléganője lenne itt, akkor ő már biztos hazaküldött volna. De ha már most itt vagyok és elveszem a sürgős esetek elől a helyet, vetkőzzek le. Szóval pár perc után, mikor a megaláztatástól már sírtam, olyan kényelmetlen volt a szituáció és még félmeztelen is voltam mellé, azért "megvizsgált" 10 mp alatt.
Amúgy bakteriális fertőzés, amit állítása szerint úgy kivakartam, hogy megrepedt a hüvely körüli rész és belül a kisajkak és begyulladt.
Adott rá gyógyszert és kúpot, ami nagyon fog csípni, de "magamnak kerestem a bajt".
Szerintem jobban jártam volna, ha itthon döglök meg, életem egyik legrosszabb élménye volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!