Valaki gyerekét műtöttek petefészek cisztával?
Figyelt kérdés
Sziasztok kislányomnak most lesz petefészek ciszta műtétje ! Mennyi a felépülési idő ? Milyen fájdalmakkal jár ?2022. szept. 11. 11:08
1/6 anonim válasza:
Engem műtöttek vele. Laporoszkópos műtétem volt. 3 kicsi vágás a hason. 3napot voltam bent. Műtét előtti nap kaptam valami keserű sót (azt hiszem) egy jó nagy kancsóval és meg kellett innom. Hát jó öklendezős de muszáj volt ha nem akartam beöntést. Másnap volt a műtét. 20 perc volt, utána megfigyelő szobán voltam estig, ott segítettek zuhanyozni mivel katéter illetve egy másik cső volt a hasamba amibe távozott a vér. 3ik nap ezeket kivették reggel, majd le kezelték a sebet, és délután mehettem haza. Nem volt fájdalmam, utána vérhígító injekcióval szúrnom kellett magam. Varatszedés passz mikor volt de az sem fájt. Inkább ijedtség volt mint fájdalom végig. Persze az más ha teljes hasi vágás van.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Lányom 5 éves és izgulok ! Több minden mást is néznek műtenek !
2022. szept. 11. 12:11
3/6 anonim válasza:
Jajj ezt nem olvastam hogy 5 éves. Gyors gyógyulást kívánok neki. (1es voltam)
4/6 anonim válasza:
Na most beparáztam elég rendesen. :D
Kérdezőnek:
Mihamarabbi gyógyulást a kislánynak!
Minden rendben lesz!
5/6 anonim válasza:
4-es miért paráztál be? 1es voltam. ☺️
6/6 A kérdező kommentje:
Sehol nem olvasni gyerek petefészek cisztarol ! En is félek rendesen ! Ugy nez ki a petefészkét is kiveszik ! Meg sok más műtét is lesz és aggódom ! Valaki ha tud vagy ismer akkor egy két megnyugtató szó jo lett volna !
2022. szept. 13. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!