Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nődokihoz megyek hamarosan....

Nődokihoz megyek hamarosan. ti mibe mentek? naci vagy szoknya? a többi lennt.

Figyelt kérdés
amikor le kell vetkőznöm az öltözőbe utánna nem szeretek a vizsgálóasztalig egy szál semmibe menni. nekem az olyan fura. nem tudom jó ötlet-e ha szoknyát veszek fel és amikor levetkőzök csak a harisnyát meg bugyit veszem le és a szoknya rajtam marad és a vizsgálóasztalon csak felhúzom és vizsgálhat a doki? csomó szoknya viszont nagyon merev pl famerszoknya ezért arra gondoltam hogy rakott szoknyát vennék föl mert az elég laza azt könnyen fel tudom húzni. mi a véleményetek erről?
2022. szept. 10. 07:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Nyugodtan mehetsz szoknyában.
2022. szept. 10. 08:15
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
Hiányzott a nőgyógyászos perverz... Minden héten ugyan azt írja ki valami gyík.
2022. szept. 10. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
2es, ez komoly?
2022. szept. 10. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
3-as. Francokat igaz,a kettesnek már teljesen üldözési mániája van,ha ilyen jellegű kérdést feltételek. Meg is érteném ha pl a tudományos kategória lenne, de mivel nők egészsége......
2022. szept. 10. 10:44
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Az 1est minek pontozták le (eddig) ketten? Mi a gond a szoknyával? Még ajánlani is szokták. Orvos nem szól érte...
2022. szept. 10. 10:49
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Mehet a rakott szoknya nyugodtan. Vagy egy hosszabb polo
2022. szept. 10. 10:49
 7/12 anonim ***** válasza:
25%

Ha volna egykis eszed vissza nézni akkor látnád, hogy minden héten ugyan akkor valaki mindig ilyen kérdéseket ír ki ami a lányok kakilásával meg nőgyógyásszal kapcsolatos. Mind olyan kérdések amire kb 1 perc alatt rá lehet keresni... Javaslom előbb tájékozódj.

2022. szept. 10. 12:15
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
7, ha ez igaz is, attól még nem kéne lepontozni a normális válaszokat...
2022. szept. 10. 12:17
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen én nem aggódtam.. Simán mentem nadrágba(utálom a szoknyát) levetkőztem a fülkébe és a vizsgáló asztalhoz mentem.. Oda sem pillantot az orvos még fel nem feküdtem.De egyébként sok nő inkább szoknyába megy.
2022. szept. 10. 15:54
 10/12 anonim ***** válasza:
49%

9

Van egyébként jelentősége, hogy "oda sem pillantott"? Fél perc múlva úgyis kiterítve fekszel előtte, ő pedig 20 centire lesz az intim részeidtől...

2022. szept. 10. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!