Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik tisztasági betét a...

Melyik tisztasági betét a legjobb?

Figyelt kérdés

Carefree, Discret... Gondolok itt arra, hogy melyik a jobb, akkor ha a mensim csak 3napig tart és az utolsó npa elég egy tiszti is.Próbáltam sokat de nem találtam eddig meg az igazit. Vettem már carrefree flexiformot, ugyanis mensikor inkább franciabugyit használok.Discretet is de az meg elég vékony. szóval valami olyat keresnék ami jó tangához, franci bugyihoz is és nem tl vastag-vékony és lehetőleg PAMUT legyen!

Várok minden tapasztalatot ki melyiket használja és mik a jó, rossz tapasztalatok vele!

2008. dec. 22. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a Naturella Light jött be. És még az illata is tök jó :) Ja és jó mindenféle bugyihoz mert a széle vékonyabb és "állítható".Szal érted mire gondolok :D puszi
2008. dec. 22. 12:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Discreet Multiform jött be! Ez legalább rendesen ragad, a Carefree nekem egyátalán nem ragadt! Az illatosítottakat sem szeretem, mert viszketek tőlük!
2008. dec. 22. 12:38
 3/10 A kérdező kommentje:
az illatosítottat én sem szeretem,mert hajlamos vagykop a hüvelygobára és az nem ajánlott.a discreetnek én is azt használtam de az tul vékony. még valaki???a naturella meg kamillás nem? attol nem lehet viszketni vagy gombát kapni, ugy értem nem hozza jobban elő?
2008. dec. 22. 13:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is hajlamos vagyok mindenféle nyavalyára, de nekem a naturellástól nem jött elő semmi allergiás vagy ilyesmi reakció...szóval én csak ajánlani tudom :)
2008. dec. 22. 15:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Én a Libresse naturalt hasznáol.szerintem az jó.én tangába is bele tudtam ragasztani és tényleg jó nedvszívó is!!
2008. dec. 22. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem az utolsó 100 Ft-osban kapható is jó, némelyik kényelmesebb, mint a drágább változatok.

De persze jó a Discret, Carefree minden, már annyi félét lehet kapni..

2008. dec. 28. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a carefree jött be...egyébként nekem is is ilyen,hogy 3-4 napig rendesen megvan,utána már a tiszti betét is elég.én ezt használom.:)
2008. dec. 30. 12:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem néha van enyhe folyásom ha felfázom vagy összeszedek vmi kórságot egy élményfürdőben, s akkor veszek TB-et. Vettem már tesco-st és dm-est is, mindkettő tanga verzió, mert én csak azt viselek, de nem volt gondom egyik betéttel sem. Viszont olcsók 3-400 közt van az áruk.
2010. dec. 3. 16:07
 9/10 anonim válasza:
nekem a libresse hipster jött be...:D
2011. márc. 15. 20:56
 10/10 anonim válasza:
bocsi, nem a libresse hipster hanem a so slim. nagyon puha, és nem is érzed, hogy ott van. amúgy a discreet a legrosszabb, olyat semmiképpen ne vegyél! egy hétig jó, de aztán elkezd szúrni, de nagyon....
2011. máj. 19. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!