Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez menzesz tünete lehet vagy más?

Ez menzesz tünete lehet vagy más?

Figyelt kérdés

Menzesz 4. napján vagyok. Utolsó 2 napon volt hogy a legalja, majdnem a szeméremcsont görcsölt vagy 10 pericg, aztan vége. Teljesen a hasam alja. Görcsölésnek nem mondanám mert nem volt folyamatos.

Plusz, a hasam legalja bal oldalt viszket.

Nekem ez teljesen új, volt már sokminden, de ilyen még nem. Aggódjak, vagy belefér abba, hogy megjött.

(Bocsi, ha hülye kérdes, de évekkel ezelőtt voltak cisztáim, és hajlamos vagyok mindent is túlaggódni.)

2022. aug. 30. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
Igen, lehet ilyen... nekem is van, hogy a végén késeket döfnek belém. :( Borzalmas érzés. A bal és jobb oldal is tud jobban érzékeny lenni, nekem a jobb szokott inkább begőrcsölni, főleg peteéréskor, mert ott vannak nyirokmirigyek, amiket irritálhat. Meg nyúlnak a szalagok, ilyenek. Nekem előtte, közben pl: folyton pisilnem kell, biztos extra mini a hólyagom. Lehet az sem segít, hogy 6 cm átmérőjű a méhem, holott a normál 6.5 cm lenne. Mondjuk rendesen csak 3 napig vérzek, utána már csak barnázok 2-3 napot. De az első 2 nap brutális, mindenhogy, szétoszthatná magát 5 napra az egész kín és vérzés, de ez sajnos nem kívánságműsor. XD Amugy ha évente jársz szűrésre csak nincs cisztád!! De lehet neked jobb lenne félévente. :)
2022. aug. 30. 18:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem értem miért pontoztak le!

:(

2022. aug. 30. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem olyanok pontozhattak le, akik szerint vagy nem léteznek ilyen gondok, vagy nem hisznek a biológiában. Mennyi gondot okozhat pl: egy hátrahajló méh, állítólag sokkal nagyobb fàjdalmakkal jár ilyen esetben egy terhesség is. Úgyhogy igenis érdemes elmenni hüvelyi UH-ra magánban, mert államiban úgy tudom indokolatlanul (indok lehet terhesség) még hasit sem nagyon csinálnak!
2022. aug. 31. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!