Egy csomót találtam intim téren, mi lehet?
Figyelt kérdés
Szóval kB a Vaginám és az Ánuszom között kicsit jobbra egy csomót találtam. Olyan mint egy izomcsomó, kemény és mozgatható kicsit. Nyomásra fáj, de nem látszik csak tapintható.
Lehet csak paranoia miatt, de olyan mintha kicsit nagyobb lenne mint volt egy-két napja mikor észre vettem, de nem tudom.
Mindenképp el szeretn~k vele menni orvoshoz. De ha valaki tud valamit, kérem írja le mert szeretném tudni, vagy akár csak ha valamivel is közelebb vagyok örülnék.
Köszi<3
2022. aug. 30. 00:09
1/9 anonim válasza:
Mutass képet róla. Nem akarlak ijesztgetmi.
2/9 anonim válasza:
Nehogy képet tölts fel a sok perverznek!
3/9 anonim válasza:
Képet meg ne próbálj feltölteni, és elküldeni senkinek! Itt senki sem orvos, csak tippelgetnk lehet, mi lehet az a vsomó. Orvost kérdezd meg.
5/9 anonim válasza:
Lehet egy betokosodott pórus.Miért kell nagy betūvel írni a vaginát meg az ánuszt?
6/9 anonim válasza:
Valószínűleg benőtt szőrtüsző, vagy pattanás. Felesleges orvos, magától elmúlik.
7/9 anonim válasza:
Nem Bartholin mirigyet találtál?
9/9 anonim válasza:
Én is betokosodott zsírmirigyre gondolnék.. Vagy valami gyulladt pórus. Ha fáj is, akkor pl. Dalacin folyadékkal naponta 3x bedörzsölöd és szépen visszahúzódik. Nekem a combtőnél szokott ilyen lenni, Dalacinos kezelésre kb. 3 nap alatt elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!