A tünetek alapján mire gondolnál?
Figyelt kérdés
Hirtelen eszméletvesztés, végtagok rángatóznak, pár percig se kép se hang, viszont nem vizel be az illető, hanem miután felkel akár 5-6 óra is eltelik mire tud pisilni. Kb. 2x hány rá 10-15 percre hogy magához tért. Utána egész nap erőtlen, sápadt. Hangulata levert, szégyelli magát, meghalna legszvesebben. Csaj és 25 éves. Fokozott stressz okozza a rosszulléteit. Utoljára 3 éve volt ilyen nála, de fél hogy megtörténik megint, időnként érzi mintha jönne...2022. aug. 29. 20:25
11/19 anonim 

válasza:

Ne legyél már ekkora retardált, menjél orvoshoz.
Normálisan, gyógyszeresen kezelt epilepsziával simán lehet terhességet vállalni, ellenben a terhesség alatti roham baromira nem tesz jót a gyereknek.
12/19 A kérdező kommentje:
Velem te így nem beszélsz. El fogok menni csak még nem találtam meg a megfelelő orvost. Megerősítésért írtam ide.
2022. aug. 29. 21:25
13/19 anonim 

válasza:

Ez lehet csak egy enyhébb epilepszia, ami gyógyszerrel teljesen tünetmentes is lehet.
Próbáld meg a magán dokit, és meglátod mennyire költséges.
14/19 A kérdező kommentje:
normális hogy már most nagyon magam alatt vagyok? úgyérzem az én hibám, mindenhol azt hallom hogy ez fejben dől el. görcsoldót kellett bevegyek 2 órája de semmi. egyszerűen kevesebbnek érzem magam nőként.
2022. aug. 29. 23:42
15/19 anonim 

válasza:

Menj el a háziorvosodhoz. Egyáltalán nem biztos, hogy erre rendszeresen gyógyszert kell szedned, mert ha tudod, hogy mi provokálja, azt el tudod kerülni és ha érzed, amikor jön, akkor lehet, hogy elég alkalmilag akkor gyógyszert bevenni. Terhesség alatt egy ilyen roham simán vetélést okozhat, úgyhogy annál inkább vizsgáltasd ki magad.
16/19 A kérdező kommentje:
elmegyek. rászántam magam. köszönöm.
2022. aug. 29. 23:56
17/19 anonim 

válasza:

A 2-es és a 4-es válasz közt miért van pontozási különbség?
18/19 A kérdező kommentje:
én nem pontozok le. sok itt a fogyi sajnos aki csak úgy...
2022. aug. 30. 14:59
19/19 A kérdező kommentje:
ma kiesett a kezemből egy műanyag flakon. egyértelműen érzéskimaradás volt. felveszem a dokimmal a kapcsolatot minél előbb, ma nem tudtam.
2022. aug. 30. 19:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!