Csajok! Ti milyen ételeket esztek, amikor megjön a menzesz? Miket kívántok?
Figyelt kérdés
Én ilyenkor thai vagy kínai kaját szoktam enni vagy csak egyszerűen üvegtésztás vagy rizses ételt.2022. aug. 29. 06:24
1/7 A kérdező kommentje:
muszály mindig valahogy ugymond kompenzálnom ilyenkor a nehéz napokat (mindig szörnyen görcsöl a hasam), ezért választom a különlegesebb ételeket.
2022. aug. 29. 06:25
2/7 anonim válasza:
Édeset kívánok mensi előtt 3-4 nappal. Csokit nem nagyon eszek. Inkább édeset főzök: szilvásgombóc, grizes tészta, palacsinta... Én is görcsölök mindig.
4/7 anonim válasza:
Én mindig zabálok mindent, ha megjön, arra hivatkozva még többet zabálok.
5/7 anonim válasza:
Édeset, meg gyakorlatilag bármit :D
6/7 anonim válasza:
Fura. Én alapból nem vagyok egy édességes, de eleszegetem a palacsintát, ritkán a csokit. De menstruációnál nincs az a pénz, hogy megegyek bármi édeset. Meg amúgy is keveset eszem olyankor. Ez így van, mióta menstruálok. Egyébként sose fáj semmim, és nem is vagyok rosszul. Úgy látszik, én fordítva működök. Most is megvan, és ha a csokira gondolok... Fujj, elkap a hányinger. De kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!