Néha olyan mint ha érzéketlen lenne a csiklóm?

Szerintem tök rossz ötlet vibrátorral még jobban szétcseszni.
Nem pótolja az igazit!

Szia!
Nekem is hasonló problémám van/volt mindig is.
Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak:
1. Stresszelsz?
2. Esetleg rástresszelsz az aktusra magára?
3. Eléggé felizgulsz előtte?
4. Amikor szeretkeztek, akkor ott vagy agyilag vagy esetleg máshol (pl. munkában, bevásárlásban, a tegnapi Barátok közt epizódjánál? ez nem jelenti azt, hogy nem vagy lelkileg ott az aktusnál, de fejben ott vagy? vagy esetleg van olyan, hogy ott vagy agyilag is, de inkább ilyen "na már megint nem megy. jajj, mi van ha a hasam nagy? stb stb stílusban)?
5. Amikor szeretkeztek, van olyan, hogy a gondolataid ide-oda ugrálnak random?
Ami információt én tudok átadni neked, hátha segít:
1. A hüvelyi orgazmus a nők 60%-ának nem sikerül. Teljesen normális. Amúgy tanulható, ha akarod (az nem jelenti, hogy könnyű)
2. van egy oldal, úgy hívják, hogy OMGyes, de nincs magyarul és fizetős. Ha tudsz angolul, nézz utána, döntsd el, hogy akarsz-e invesztálni, nekem sokat tanított
3. ha napi szinten megy az izgatás, érdemes lehet tartani egy 1-2 hetes szünetet. Akkor utána erősebbnek fogod érezni. Bár ez átmeneti megoldás, mert jobb esetben nem kellene ilyet csinálni.
4. Figyeld meg, hogy az érzéketlenségednek nincs-e köze a ciklusodhoz? Pl nekem hüvelyi a dolog, de ciklustól függően teljesen máshol és máshogyan vagyok érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!