Találtam magamon egy érzéketlen pontot?!
Figyelt kérdés
Tehát, ma megvágtam magam az alkaromon. (Ne kérdezzétek hogy csináltam, béna cukrász vagyok, aki nem tud elkapni egy kést, amit ráadásul ő ejtett el.)
És fura volt mert a vágás nem fájt. Egyébként pici vágás, szóval nem kell varrni. Vérzett meg minden, de nem fájt. Akkor döbbentem rá, hogy az alkarom egy területén érzéketlen a bőröm. Magyarán: nem érzek semmit. Kb 10-szer öt centis paca, nem látni semmit, de nem érzem sem az érintést, sem kaparást, se semmit. Ez normális? Eddig nem vettem észre.
2021. jan. 12. 18:19
1/5 anonim válasza:
Érdekes 😀😀 nem hiszem hogy komolyabb dolog állna a háttérben, de nem vagyok orvos
2/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, remélem, hogy nem komoly
2021. jan. 12. 19:28
3/5 anonim válasza:
Azért várj meg másokat is, én csak egy egyetemista srác vagyok xD
4/5 A kérdező kommentje:
XD
2021. jan. 12. 19:40
5/5 anonim válasza:
A cukrod jó? Méretted már valaha? Esetleg az okozhat ilyet.
Szerintem nézd át a tested, találsz-e még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!