Hüvely körüli viszkető, szűrő érzés?
Figyelt kérdés
Tegnap este kezdtem el érezni, hogy viszketek odalent, ma reggelre pedig már picit fájt is a viszketés mellett. Teafaolajat feloldottam egy kis melegvizes pamacson, és azzal töröltem át kétszer, hátha valami hüvelygomba vagy fertőzés. Viszont egy idő után nagyon szúrt, és már pisilés közben is éreztem. Az előbb csekkoltam, vörös, és ilyen pirosas kis pöttyöket látok, amik szúrnak, ha a bőrömhöz érnek. Mi a franc lehet ez? Nekem ezek inkább duzzadt mirigyeknek tűnnek, de eléggé megijedtem. Nincsen semmilyen kellemetlen szagú folyásom. Szűz vagyok, nem jártam sehol mostanában, ahol összeszedhettem volna bármit, maximum itthon, de itthon pedig rendesen takarítjuk a wct is.2022. aug. 23. 21:16
11/11 anonim válasza:
Szia még mindig tart? Mert én bőrgyógyász vagyok és elég sok hasonló tünettel találkoztam pályafutásom során. Nagyon szívesen segítenek ha tart még. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!