21. napi progreszteron szint mérésre 19.napon értékelhető?
Szerintem a 29. jó lenne akkor. Amúgy, nem tudom hol laksz és hogy magánba vagy TB-re mész-e, de ha magánba és esetleg synlabos vagy, akkor vannak synlabok, amik szombaton is dolgoznak.
De, ha jól számolom, akkor 8-án jött meg most, ugye? És a következő 6-a lenne. Akkor a 29. az kb 6-8 nappal a ciklusod előtt van, szóval jónak kellene lennie elvileg.
Se a nőgyógyász se a körzeti nem adott beutalót így Synlab lesz igen :-) Nőgyogyi csak javaslatot tett mindenre.Egyébként az normális hogy a körzeti nem akar erre beutalót adni? Se a nőgyógyi? Ez most így megy?
7-én jött meg,de van hogy 6án.Akkor a 26-a az korai mindenképpen? Áttegyem 29re?
Nagyon köszi az Synlabos infót!
Ha 7-én jött meg, akkor 4-6-a között kellene megjöjjön megint, ha 28-30 naposak a ciklusaid.
Akkor 27-29-ig lesz a "-7 nap".
Csak nőgyógyász adhat vagy endokrinológus, a sima körzeti, ha jól tudom nem.
Amúgy nagyon sok nőgyógyász el van maradva a legújabb kutatásokkal és rohadtul nem érdekli őket a munkájuk... Én pont most voltam kettőnél, az első közölte velem, hogy semmi bajom, a második meg mondta, hogy amúgy PCOS és IR-em van (azért mentem hozzá, mert az első lekezelően viselkedett és nem hallgatta meg a gondjaimat).
Szóval sajnos ez így van... Ha úgy érzed nem hallgat meg a doki, akkor ha tudsz, válts...
Szia!
A számolgatós részre már válaszoltak, csak annyit tennék hozzá, hogy a körzeti orvos nem ad ilyen laborra beutalót, a max. a TSH amire adhat. A nőgyógyásznak kellene adni elvileg, de nekem pl. még magánban sem akart adni.. szóval szerintem kicsit orvosa válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!