Nagyon nagy méretű méh nyálkahártya darab a menstruációs váladékban adhat okot aggodalomra?
Eddig semmi ilyesmim nem volt.
Eleve késett a menstruációm, ami miatt aggódtam is éppen eleget. Ma reggel ahogy zuhanyzás közben ütítettem a kelyhet, láttam, hogy vannak benne kisebb darabok, nem foglalkoztam vele, fürödtem tovább, aztán hirtelen görcsbe rándult a hasam és egy hatalmas nagy nyálkahártya darab távozott belőlem, nagyon gyorsan. A mérete kb 6 centis lehetett. Ez valami bajt jelezhet, vagy csak mivel sokat késett, jobban megvastagodott a méh nyálkahártya és így tudod levállni?
17 vagyok, nem szedek tablettát, nem élek nemi életet, elvileg nincsenek hormon problémáim, a ciklusa ím pontosak szoktak lenni, és csak néha darabosak kicsit.
Nem, ez teljesen normális. Velem gyakran előfordul. Valószínűleg csak tényleg megvastagodott a nyálkahártyád. Problémát ez csak akkor jelent, ha vérzési rendellenességet is okoz, azaz pl. nem tud rendesen leválni, és elhúzódó vérzés jelentkezik.
Nyugodj meg, és számolj azzal, hogy ilyenek a jövőben is elő fognak fordulni. Nem kell tőle megijedni, orvoshoz sem kell szaladni vele. Nem vagyunk egyformák, kinél ilyen, kinél olyan a menzesz. Ez nem kóros jelenség.
2 nem egy méh nyálkahártya miatt terveztem önként és dalolva újra traumatizálni magam.
3 köszönöm, ez kicsit meg nyugtatott. Gondoltam, hogy azért, csak nem voltam benne biztos, és mivel hirtelen és először történt velem, ezért megijedtem.
4- hol traumatizálod magad önként és dalolva?
2 miért lett lepontozva? Teljesen ugyanazt írja mint 1+3… A gyakori se a régi, összivissza pontoznak az emberek akkor így a kérdező honnan tudja mi a helyes?!!
5 a nőgyógyásznál.
Nem tudom, hogy ki pontoztae a kettest, de ez úgy nahyin nem okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!