Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Hova tudok menni esemény...

SOS! Hova tudok menni esemény utánit feliratni ma?

Figyelt kérdés
Sajnos egy kaland nem jól sikerült és nem szeretnék terhes lenni. Fejér megye
2022. aug. 20. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Tudomásom szerint ezzel már nem foglalkozik az ügyelet.
2022. aug. 20. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Székesfehérvár kórház?
2022. aug. 20. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Tenyleg nem irjak fel ugyeleten? Ez mi mar? Hat en azert telefonon megprobalnam oket elerni es megkerdezni.

Azert ez nem annyira vicces es igenis surgos dolog, legalabb a felhobe fellohetnek es akkor be se kell menni :(

2022. aug. 20. 16:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg nem írják fel. Dunaújváros nőgyógyászat. :/
2022. aug. 20. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
8%
gondolkodni kellet volna...
2022. aug. 20. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Kedves utolsó kommentelő. Nem tudom, hogy férfi vagy-e vagy szimplán csak tapasztalatlan, de egy kiszakadt óvszeren a gondolkodás nem igazán segít. Természetesen lehet azt játszani, hogy házasságig mindenki szerény szűz de valljuk be, hogy ez ma már ritka, mint a fehér holló.
2022. aug. 20. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
A kérdésre válaszolva: én a kórházba mentem be még pár éve és ott felírták. Mondjuk nem csak az esemény utániért fizettem, hanem azért is hogy felírja az orvos a gyógyszert
2022. aug. 20. 23:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!