SOS! Hova tudok menni esemény utánit feliratni ma?
Figyelt kérdés
Sajnos egy kaland nem jól sikerült és nem szeretnék terhes lenni. Fejér megye2022. aug. 20. 15:35
1/7 anonim 

válasza:

Tudomásom szerint ezzel már nem foglalkozik az ügyelet.
3/7 anonim 

válasza:

Tenyleg nem irjak fel ugyeleten? Ez mi mar? Hat en azert telefonon megprobalnam oket elerni es megkerdezni.
Azert ez nem annyira vicces es igenis surgos dolog, legalabb a felhobe fellohetnek es akkor be se kell menni :(
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg nem írják fel. Dunaújváros nőgyógyászat. :/
2022. aug. 20. 16:14
6/7 anonim 

válasza:

Kedves utolsó kommentelő. Nem tudom, hogy férfi vagy-e vagy szimplán csak tapasztalatlan, de egy kiszakadt óvszeren a gondolkodás nem igazán segít. Természetesen lehet azt játszani, hogy házasságig mindenki szerény szűz de valljuk be, hogy ez ma már ritka, mint a fehér holló.
7/7 anonim 

válasza:

A kérdésre válaszolva: én a kórházba mentem be még pár éve és ott felírták. Mondjuk nem csak az esemény utániért fizettem, hanem azért is hogy felírja az orvos a gyógyszert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!