Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más is hízott miközben szedte...

Más is hízott miközben szedte a Lindynette fogamzásgátlót (vagy bármilyen fogamzásgátlót)?

Figyelt kérdés

1 hónapja váltottam Lindynette 20 fogamzásgátlóra. Azóta viszont azt vettem észre hogy híztam és nem értem az okát. Jelenleg a 2.levél elején járok.

Rólam tudni kell hogy mindig is nagyon figyeltem a súlyomat, napi szinten írom egy appba miket eszek, hogy ne lépjem túl az ajánlott kalóriabevitelt, ezt hónapok óta csinálom, így jól tudlm követni az étkezéseimet.

Azonban sajnos a gyógyszer mellett híztam, és nem tudom hogy mire számítsak.

Kb. 1 kg az eddigi hízásom mértéke és nagyon félek hogy több lesz.

Igazábol kivűlről nem nagyon látom a plusz 1 kilót, egyedül az látom hogy az alhasam puffadt. Sok helyen olvastam hogy a fogamzásgátló hajlamosíthat víz visszatartásra. Én is csak erre tudok gondolni, ugyanis 100% hogy nem eszek többet, igazából pont az hogy kevesebbet mert félek a további hízástól, még mozogni is elkezdtem.

Sok helyen írják hogy 3 hónap amíg hozzászokik a szervezet, és akkor a felhalmozodott víz lemegy. Valakinek van hasonló tapasztalata?

Sokaktól olvastam hogy nagyon meghíztak a lindynette-től, de közben sokak azt is írták hogy nem. Tudom hogy minden szervezet más, de eléggé félek őszintén szólva. Persze 1 kg nem világ vége, de félek hogy ez több lesz.

2022. aug. 20. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
2-4 kg ide vagy oda nem mindegy? Ennél sokkal nagyobb árat is fizetsz azért, hogy berakhassák gumi nélkül.
2022. aug. 20. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

A súlyod kényszeres kontrollálása miatt remélem jársz pszichológushoz!

Ha nem eszel többet nem híztál, legfeljebb többet iszol, mint mindenki ebben a melegben.

2022. aug. 20. 15:18
 3/3 Metionin ***** válasza:
91%
Elvileg többféle tabletta okoz vízvisszatartást az első 3 hónapban. Én 13 éve szedem a Lidynette 20-at de egy deka sem jött rám tőle. 1 kg igazából lópikula, 2-3 kiló különbség is lehet a súlyod között egyik napról a másikra. De én azt mondom, hogy víz lesz az, főleg ha a hasad is puffad. Nekem mielőtt megjön a megvonásos, mindig 2-3 napig nagyobbnak tűnik a hasam és kilóban is több vagyok egy picit, utána meg hirtelen minden visszaáll normálba.
2022. aug. 20. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!