Más is hízott miközben szedte a Lindynette fogamzásgátlót (vagy bármilyen fogamzásgátlót)?
1 hónapja váltottam Lindynette 20 fogamzásgátlóra. Azóta viszont azt vettem észre hogy híztam és nem értem az okát. Jelenleg a 2.levél elején járok.
Rólam tudni kell hogy mindig is nagyon figyeltem a súlyomat, napi szinten írom egy appba miket eszek, hogy ne lépjem túl az ajánlott kalóriabevitelt, ezt hónapok óta csinálom, így jól tudlm követni az étkezéseimet.
Azonban sajnos a gyógyszer mellett híztam, és nem tudom hogy mire számítsak.
Kb. 1 kg az eddigi hízásom mértéke és nagyon félek hogy több lesz.
Igazábol kivűlről nem nagyon látom a plusz 1 kilót, egyedül az látom hogy az alhasam puffadt. Sok helyen olvastam hogy a fogamzásgátló hajlamosíthat víz visszatartásra. Én is csak erre tudok gondolni, ugyanis 100% hogy nem eszek többet, igazából pont az hogy kevesebbet mert félek a további hízástól, még mozogni is elkezdtem.
Sok helyen írják hogy 3 hónap amíg hozzászokik a szervezet, és akkor a felhalmozodott víz lemegy. Valakinek van hasonló tapasztalata?
Sokaktól olvastam hogy nagyon meghíztak a lindynette-től, de közben sokak azt is írták hogy nem. Tudom hogy minden szervezet más, de eléggé félek őszintén szólva. Persze 1 kg nem világ vége, de félek hogy ez több lesz.
A súlyod kényszeres kontrollálása miatt remélem jársz pszichológushoz!
Ha nem eszel többet nem híztál, legfeljebb többet iszol, mint mindenki ebben a melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!