Fogamzás gátlás! Lindynette tablettáról mi a véleményetek?
Sziasztok! A párommal lassan 2éve vagyunk együtt és édesanyám tanácsára nőgyógyászhoz fordultam a hormonális fogamzásgátlással kapcsolatban. (A menstruációm nem vált rendszeressé még 5év mestruáció után sem, ez is közrejátszott, az orvos felkeresésében). Az orvos a Lindynette tablettát ajanlotta és írta fel, amit a tegnapi napon el is kezdtem szedni.
Viszont nagy fájdalmaim vannak tőle, a menstruációs görcseim háromszorosára nőttek. Nem tudom ez normális e, ezért szeretném a tanácsotokat kérni a témában. Normális ez? Nektek milyen tapasztalataitok voltak ezzel a fogamzásgátlóval kapcsolatban?
Válaszaitokat előre is köszönöm!:) 16/L
Lindynette 30at szedtem 2.5 évig. Sok kellemetlen mellékhatása volt, főleg a migrén és a sok sírás.
Miután 2.5 év után abbahagytam,1.5 évig nem volt normális ciklusom. Szörnyű volt,teljesen megbolondult a hormonrendszerem.
Nálam ilyesmi nem volt, nem lehet hogy kihagytál el egy napot a tabletta szedésénél? Csak arra tudok gondolni hogy talán amiatt lehetne. Persze lehet hogy ennek egészségügyi okai vannak, erre nem nagyon tudok választ adni sajnos.
Ha találsz rá megoldást, azért írj, kíváncsi vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!