Milyen hátránya, vagy negatív következménye van, ha valaki használ úgy betétet, hogy még nem jött meg neki, szoktatás céljából?
A napokban volt egy kérdés, valaki feltette, hogy hogyan szoktassa a 11 (?) éves, még nem menstruáló lányát a menstruációhoz.
Többen írtuk neki, hogy próbálgassa a betéteket, hogy szokja az érzését, tegyen be próbaképp egyet-egyet, stb.
Erre kaptuk a leszólásokat, hogy hát biztos hogy nem kéne amíg nem menstruál, meg hülyeség, stb.
Ezért merült fel bennem, az ottani egyik válaszadóban a kérdés, hogy miért?! Milyen kára, vagy hátránya származik belőle, ha próbálgatja a betéteket? Milyen ellenérv szól ellene, ha mégis használja, mensi nélkül?
Még ha tamponról lett volna szó, akkor oké, azt nem lehet mensi nélkül mert kiszárít, de betétnél milyen baj lehet? Nem értem,
(Nem provokációból tettem fel, kajak érdekel a miértje.)
Bepállik, és jó kis melegágy a gombáknak. Ki ne szeretne egy jó gombás fertőzést a 11 éves kislányának, ugye?!
Most komolyan,mi a francnak szokni a betétet?! Szerintem felnőtt már néhány generáció 'szoktatás' nélkül, és nem okoz nekik ez gondot...
Már miért kéne szoknia? :D
Komolyan kérdezem, mert semmi értelme, de legalább jó sok kényelmetlenséget okoz neki, és csodás melegágy a fertőzéseknek.
Vajon helyhez szoktató pelenkát is kapott két évesen..? Eszembe sem jutna.
igaz, fiam van.xdddd
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1187..
Szerintem ez az a kérdés, amire te gondolsz. Az utolsó előtti válasz az enyém, az tökéletesen leírja, hogy miért NE kényszerítse senki szegény lányt arra, hogy az a műanyag hülyeség legyen alatta feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!