Az igaz, hogyha idegeskedem akkor hamarabb megjön a menzeszem?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 16:44
1/6 anonim 

válasza:

Lehet igy is de lehet ugy is hogy kesik vagy teljesen kimarad (stressznel inkabb utobbi szokottelofordulni).
2/6 anonim 

válasza:

Nekem kimaradt, mikor stresszeltem meg idegeskedtem
6/6 anonim 

válasza:

én ha idegeskedek, akkor késik sajnos. pedig szeretem, ha rendesen jön meg. bármennyire is furcsa, én örülök mindig amikor megjön. úgy érzem ilyenkor tisztulok és jobban meg tudom élni a nőiességemet. pedig szenvedek mindig vele, fáj rettentően a hasam. apu és bátyám nem engedik, hogy gyógyszert szedjek, mert azt mondják, hogy a menzesz egy természetes dolog, nem betegség. így nem tudok mást csinálni, csak tűrni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!