Fogamzásgátló abba hagyása után görcs?
Sziasztok.
Fél évig szedtem tablettát, beteg voltam (hasmenés-hányás) így “megvonásos pecsételéseim” voltak mensi elött. De amikorra kellett rendesen megjött túl is vagyok rajta. 😊 Ezt kihasználva nem is kezdtem el az új levéllel a tablettát ugyanis mindenképp szerettem volna “letenni”.
Most 3 napja ( csütörtökön ért véget mensim illetve akkor kellett volna bevennem első bogyót) enyhe görcsök vannak vagyis mára már erősek, olyan mintha kiakarna szakadni a petefészkeim és méhem :( .
Most várható lesz újabb mensi vagy csak hiányolja szervezetem a bogyót? Kell orvoshoz menni ilyen esetben?
Nekem hónapokig voltak olyan görcseim a tabletta után, hogy még biciklizni se bírtam.
6-8 hónap kellett, mire teljesen helyreállt a szervezetem. Én sem toleráltam túl jól a fogamzásgátlót...
Orvoshoz elmehetsz, főleg, ha nagyon fáj, nehogy valami más gond legyen háttérben.
Jó pár évvel ezelőtt mikor ősszel tartottam szünetet, az első hónapban mikor rendesen megjött semmi problémám nem volt, a 2. hónapban olyan görcseim voltak hajnalban, hogy már bőgtem, feküdni alig tudtam, guggoltam, de minden mozdulat fájt.
Ilyenkor a szervezet üríti ki a gyógyszert, áll vissza az eredeti állapotra.
Bocsi újabb kérdés , lehet butaság.
Ugye mikor nem hatott a bogyó elötte többször is voltunk együtt párommal (középidőben de elvileg nem volt peteérésem) és pecs.vérzés után megjött “normálisan” a menstruációm.
Viszont a napokban sokszor émelygek, szédelgek, a szagoktól (cigi,kuka mellett sétálás, szájszag) nagyon rosszul vagyok!
Ugye semmi esélyem rá, hogy mégis teherbe estem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!