Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Slinda fogamzásgátlóval...

Slinda fogamzásgátlóval kapcsolatban milyen tapasztalatotok van?

Figyelt kérdés

Január 28-án kezdtem el szedni, majd február 15 - február 24-ig tartott a megvonásos vérzésem, most a következő levél szedésekor ismét elhúzódó megvonásos vérzést tapasztalok.... már 14 napja tart...

ez még "hagyján" lenne, de még görcsölök is ezeken a megvonásos vérzéses napokon

Másnál is volt ez így? Mikor fog végre beállni?

2022. márc. 22. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Az első 3 hónapban bármi normális, ha nem normalizálódik, akkor másik gyógyszerre kell váltani. Ha jól értem nem is a tájékoztató által leírtak alapján a menstruáció első napján kezdted el szedni, vagy már akkor is probléma volt.

Szedd végig, de szerintem nem ez lesz a neked megfelelő.

2022. márc. 22. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
Semmilyen. Nem vagyok beteg, nem fogok gyógyszert szedni. Van más védekező módszer is erre anélkül, hogy hormonokkal tömném magam káros módon, aminek mindenféle mellékhatása van. Tudom ajánlani a gyógyszermentes életet neked is. És nem, soha nem volt még nem kívánatos terhességem.
2022. márc. 27. 00:52
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Én most kezdtem el szedni, majd írok véleményt 1-2 hónap múlva, mert egyelőre semmit nem érzékelek belőle (4.tablettát vettem be ma).

Neked van változás? Azóta miújság? Beállt már?

2022. ápr. 29. 12:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Én azóta váltottam másik fogamzásgátlóra, a mellékhatások a Slinda szedésekor végig megmaradtak
2022. máj. 5. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Mire váltottál megkérdezhetem?
2022. máj. 5. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Én most kezdtem a 3. hónapot. Első hónapban kb. 1 hétig pecsételtem 1,5 hetes késéssel, 2. hónapban szokott időben jött meg (előző hónaphoz képest tehát kicsit hamar), itt is pecsételés egy hétig. Enyhébbek voltak a szokásos menstruációs panaszaim, tehát görcs alig, nyűgös és éhes is kevésbé voltam.
2022. máj. 30. 16:14
 7/11 qborka ***** válasza:
65%

Szeditek még a Slindát? Mesélnétek,mennyire vált be? A hízástól tartok nagyon

2/6 nem csak terhesség megelőzésére szednek hormont.

2023. ápr. 20. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Én 1 éve szedem a Slindát, nekem az elején amikor elkezdtem akkor nagyon fájt tőle a fejem, szinte már migrénesen, viszont ez elég hamar elmúlt (ameddig beállt a gyógyszer). Amióta szedem nincs havi vérzésem, teljesen megszünt. Hízás nálam egyáltalán nem volt tapasztalható. Én elégedett vagyok vele.

2023. ápr. 20. 16:01
 9/11 qborka ***** válasza:
65%
Köszönöm szépen,ez biztató 🙏
2023. ápr. 20. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
6-os vagyok: még mindig szedem, tavaly menstruáltam utoljára talán októberben. Hízni nem híztam semmit, egyéb panasz sem jelentkezett, de cserébe a plusz jótékony hatások sem. A szőrösödés, pattanásosodás megmaradt pedig hosszú távon elvileg segít ezeken. Persze terhes sem lettem, és ez a lényeg. :D
2023. ápr. 21. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!