Menstruációkor hány óránként kell betétet cserélni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 12:29
1/9 anonim 

válasza:

Attól függ mennyire erős a vérzés.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez a második mestruációm, nem olyan erős a vérzés.
2022. aug. 14. 12:33
3/9 anonim 

válasza:

Érdemes olyan méretet használni betétből is, amit nem hagysz bent 5-6 óránál tovább. Ha azalatt nem telik meg, akkor mehet a kisebb méret. De ha túl sokáig nem cseréled, akkor elkezdenek szaporodni a baktériumok, és minden egyéb mellett még kellemetlen szaga is lesz.
4/9 anonim 

válasza:

Akkor kell cserélni amikor szükséges
5/9 anonim 

válasza:

Higiéniai okból minden pisiléskor. Kb 2-3 óránként. Mert vér elkezd lebomlani.
6/9 anonim 

válasza:

Ha nem olyan erős a vérzés, akkor olyan 4-6 óránként kell, tehát reggeltől estig 1-2x, max 3 alkalommal
7/9 anonim 

válasza:

Érezni fogod, nem egyenletes a vérzés. Néha akár hirtelen is megindul, akkor hamarabb kell cserélni. De ha nincs tele, akkor is érdemes napi 2-3-at használni a komfortérzeted érdekében
8/9 anonim 

válasza:

Én a nagymamámtól örököltem, neki is nagyon sok volt, ahogy nekem is.
Bár amióta beállt, nincs sok, csak régebben ha egy hónaoban kimaradt.
Akkor cserelék amikor elmegyek pisilni, 4szer 5 ször.
Itthon.
Nem nagyon voltam úgy el máshol, hogy megjött, pl. Vásárolni , szóval ott nem kellett...
9/9 anonim 

válasza:

Sajnos nekem a betét nagyon nem vált be, de amíg anyám azt erőltette, addig volt, hogy óránként kellett cserélnem az iskolában, mert rettentően mocskosnak és undorítónak éreztem magam, és azt, hogy érzem, hogy nedves a betét.otthon volt, hogy kibírtam 2 órát is, de akkor is nekem nagyon kellemetlen volt. Sajnos jobb minőségű betétre nem volt pénz, ezért csak az olcsó, noname fajtát tudtam használni. Azóta szerencsére egy nagyok rendes, segítőkész ismerős hölggyel együtt sikerült megtalálnunk a nekem leg megfelelőbb alternatívát, amit meg is vett nekem. (igen, mosi betét és intim kehely, de nyugi, nem vagyok az a fajta, aki minden áron rá akarja tukmálni azt, ami neki jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!