Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges a hüvely teljes...

Lehetséges a hüvely teljes összevarrása?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A gondom hogy sokan és sokat erőszakoltak, volt normális kapcsolatom is, de összességében kiábrándultam az életből, nem akarom sorolni.. Családot se akarok, lélekben sem kívánom a gyereket, Magyarországra pedig szenvedni szülnék gyereket. Sokat bántottak, kínlódnom folyamatosan a tudattal, hogy újra megtörténhet, és megtudtam, hogy meddő is vagyok, ha csak a kisujjamhoz hozzáérnek már idegosszeroppanast kapok, annyira undorodom az érintésektől, jártam több pszichológushoz, pszichiáterhez, szedtem rá gyógyszert évekig , de ilyen vagyok... A lényeg viszont, hogy nem akarok többet "nő lenni" se szexelni, menstruálni meg nem fogok soha, tehát csak azért van rajtam az a "lyuk" hogy féljek hogy újra bántanak, szeretném, hogy össze legyen varrva, vagy valahogy meglehetetleníteni a behatolást, ez lehetséges?

2022. aug. 13. 23:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2022. aug. 14. 00:05
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Miért nem fogsz menstruálni?

Egyébként Afrika bizonyos részein a nők a hüvelyükben hordanak valami hengeres cuccot ami behatolás esetén rászorít a péniszre és a sok tüskéjével szétszúrja, csak orvosi beavatkozással lehet leszedni. A sok nemi erőszak miatt találták fel. De nem tudom hogy itthonról hozzá lehet-e jutni.

2022. aug. 14. 00:09
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

Nem lehetséges. Sajnálom hogy ilyen borzalmakon mentél keresztül. Ezt senki nem érdemelne meg soha.

Ezeket valahogy ki kéne takarítani belőled ezeket a rossz érzelmeket, sérelmeket, meg ha nem is könnyű, de mindenképpen meg kell próbálni.

Te is egy értékes ember vagy, és mások disznosaga és gonoszsága miatt micsoda gondolatok jutnak eszedbe... (amit egyébként nem csodalok).

Hany éves vagy? Van valaki jó barát, barátnő, akivel ezekről a dolgokról tudsz beszélni (ami egyben kis oldás is lenne a lelkednek!)

2022. aug. 14. 00:15
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Ha valaki meg akar erőszakolni, akkor análisan is megtenné, szóval ezzel nem oldasz meg semmit, csak a saját testedet károsítod. Járjál tovább pszichoterápiára.

Egyébként sebészileg megoldható, transzférfiaknál (akik nőből lesznek férfiak) csinálnak hüvelyeltávolítást és falloszképzést, habár a fallosz nem lesz teljes értékű (vagy nagyon kicsi lesz, pár centis, vagy egy mesterséges implantátum kerül bele).

2022. aug. 14. 00:16
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Lehetséges elmenni pszichiáterhez, elmenni Krav maga tanfolyamra, jogi lépéseket tenni a támadóiddal szemben, megnézni pár rape and revenge filmet, ahol helyreállítják a világ rendjét (Köpök a sírodra, A tetovált lány).
2022. aug. 14. 00:25
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

De miért magadat akarod büntetni mások gonoszsága miatt ???

Nem a te micsodádat kellene összevarrni, hanem az erőszakolók tkét levágni, sztem!

Másrészt akkor a popódat is össze kellene varratnod, meg a szádat is....

Szóval ez nem megoldás!

Könnyebb és egyszerűbb lenne inkább pszichoterápiába járnod és új életet kezdened fájdalmak nélkül.

2022. aug. 14. 00:34
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem inkább kerülni kellene a szexuális kapcsolatokat??
2022. aug. 14. 01:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha téged szeretnek az emberek, biztos lehetsz benne, hogy nem az eszed miatt.
2022. aug. 14. 01:44
 9/11 anonim ***** válasza:
35%

De, igen. A női körülmetélésnek pont ez a lényege.

Kivágják a csiklót, a nagyajkakat, a hüvelyt pedig összevarrják egy kis rést hagyva a vérnek.

Az első aktuskor ezt töri át a férfi, ami kvára fáj, és a nőnek sohasem lesz orgazmusa, de igen, létező eljárás.

2022. aug. 15. 12:47
 10/11 anonim ***** válasza:
2022. aug. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!