Milyen tusfürdővel mostam meg az intim testrészem, ha a rendes tusfürdő kiszárítja és éget tőle?
Figyelt kérdés
Vagy csak sima vízzel mossam”2022. júl. 31. 21:32
1/18 A kérdező kommentje:
?*
2022. júl. 31. 21:32
2/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mivel mostad, de ha ilyen panaszaid vannak, el kellene menned nőgyógyászhoz.
3/18 Metionin válasza:
Hüvelyt nem mosunk, az tisztul magától. Már csak a kulcsszavak miatt. Egyébként az intim mosó pont erre való.
4/18 anonim válasza:
Intim mosakodót használj, de csak kívülről.
7/18 anonim válasza:
Te jó isten, max intim mosakodó ahogy írták, egyáltalán nem szabad sima tusfürdőt oda...
8/18 anonim válasza:
Ezt írtam az egyik ilyen témájú kérdésnél mármint hogy intimmosakodó kell és letámadtak hogy mit képzelek:)))
Holott tusfürdőt nem szabad ott használni mert teljesen más a ph-ja az intim részeknek de többen írták az okosok hogy eszébe se jusson annak a kérdezőnek intimlemosót venni mert az egy szar.
Na mondom akkor jól van.Írták neki váltson tusfürdőt🤦♂️😊
Mennyi buta,tanulatlan ember van te atyaég.
Mikor tusfürdőt használtam régen a hüvelyemnél akkor mindig volt folyás és egyéb problémám pl kellemetlen szagok mire rájöttem hogy az nem jó a lenti résznél.
9/18 anonim válasza:
Úgy van 8as, felborul a pH és gyakorlatilag gombásodás is lehet belőle. (Érdekes, engem is lepontozott valaki...8ast írtam)
10/18 anonim válasza:
intim mosakodó de nem érdemes minden nap használni mert felborithatja a hormon rendszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!