Mindig használ'tok tisztasági betétet?
Napokban mondta egyik ismerősöm hogy megy az egyik drogériába betárazni belőle mert akciós a kedvence, én kislányosan rá kérdeztem hogy akkor is használsz betétet amikor nincs meg?
Erre ő legnagyobb meglepetésemre meghőkölt hogy én nem... 23 éves vagyok nekem sose mondta senki nem is olvastam sehol hogy kéne ha meg van betétet használok tampon kényelmetlen, kehely nekem borzasztó (többet is próbáltam) mosható betét nekem nem komfortos ezért csak a sima alwayst szárnyast használom de a 4.nap már minden bajom van hogy használni kell egyszerűen olyan az érzetem mintha nem kapnék ott levegőt vagy nem is tudom...mintha 40fokba kötött pulcsiba kéne lennem kb olyan érzésem van... Tisztaságit az elején szoktam mikor tudom hogy fog jönni de nem vészesen még, és ezt kéne állandóan használni?
Miért kell egyáltalán használni? Kérdeztem ismerősömet de nem válaszolt teljesen úgy érzem magam mint amikor először jött meg és nem győztem utána járni...😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!