Más lány is minden nap használ tisztasági betétet?
Figyelt kérdés
Fel merült ez a kèrdès bennem , ugyanis valahogyan elő jött a gondolataimból, hogy ha hirtelen jönne egy pár, hogy lefeküdnènek, akkor a fiú nem tartja furának, illetve, hogy van olyan akinek nem kell használnija tisztaságit?2018. febr. 22. 18:36
1/4 anonim válasza:
Igen. Van akinek több a folyása és gyakori, ezért rendszeresen használ tisztasági betétet, szinte minden nap, más meg olyan szerencsés, hogy nagyon ritkán van folyása ezért nem igazán hord. Ez normális.
Egy értelmes férfit nem zavarja, ha esetleg egy tisztasági betéttel találja magát szembe egyrészt. Szerintem legalábbis, és tapasztalat. De nyilván ez nem túl vágykeltő. Másrészt meg annyira azért nem tud hirtelen jönni egy együttlét, hogy a nő ne tudna előtte kimenni a mosdóba és kivenni a tisztasági betétet.
2/4 anonim válasza:
Én minden nap használok. Legtöbbször éjszakára is beteszem, mert azért már sejtem, hogy mikor lesz valami a párommal és mikor nem.
3/4 Metionin válasza:
Én is használom, a barátom tudja hogy mi az és nem érdekli.
Biztos hogy van olyan akinek nem szükséges, de én nem tudnék meglenni folyásos bugyiban estig.
4/4 anonim válasza:
Nem, hálisten nem kell, csak ovu környékén van olyan mértékű folyásom, amihez muszáj betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!