Titeket mennyire zavar a menstruacio?
Sziasztok!
Lesz egy koncert, amire a haverom el szeretne menni, es nagyon szeretne, ha mennek vele. Pont elotte valo nap fog megjonni. Altalaban 4-5-6 betet kell 1 napra. Nem tudom, ez eros verzesnek szamit-e. Nektek 1 napra mennyi kell(csak mert nem tudom, hogy mennyire szamit erosnek az enyem) es titeket nagyon'zavar' ha megvan? Ugy ertem, hogy ti ilyenkor elmentek bulizni, setalni(kisebb turakra) vagy ti ugyan ugy edzetek? Legyszi kort is irjatok, koszii<3
Van, amikor zavar. Minden menstruáció alatt van 1, néha 2 nap, amikor nagyon erős a vérzés, és fáj is a hasam. Ilyenkor nem szeretek betervezni olyan programot, ahol nincs lehetőségem bármikor elmenni wc-re, ellenőrizni, cserélni. Edzeni, túrázni, kirándulni sem. Nem tudom, hogy a koncert milyen helyen lesz, mekkora lesz a tömeg, stb.
A többi napon viszont teljesen jó, szinte észre sem veszem.
Szerintem a 4-6 betét nem sok. A 4 egyáltalán nem. A 6 is normális egy erősebb napon.
Nem tudom ez mennyire számít annak, gondolom attól is függ, hogy milyen betét. (Mert már nagyon régóta tampont+betétet egyszerre, illetve kehely+betétet használok. Nem emlékszem milyen lenne csak betéttel) Ha nem jellemző nagyon, hogy átázol, akkor szerintem rendben van az erősség.
Persze, ettől még kimozdulok. Kisebb túra is belefér. Egész napos már csak úgy, ha biztosan tudom, hogy be tudok iktatni wc-t. Bár ha nem, igazából arra is fel lehet készülni. (Egy zacskóval és hazavinni a betétet)
A 4-6 szerintem teljesen oké.
Én mindenhova ugyanúgy megyek, csak arra figyelek, hogy legyen mosdózási lehetőség, tehát mondjuk a második napon (ami nekem a legerősebb) nem mennék el egy 4-5 órás erdei túrára. Koncertre például simán, koncert előtt mosdó, koncerten bulizok, utána mosdó. Előzenekarokkal együtt is körülbelül 3-4 óra egy koncert, szerintem vállalható. De te ismered a testedet a legjobban, tiéd a döntés.
100 km-es teljesítménytúrát is csináltam úgy, hogy megvolt éppen...
nem írtad, mikor van a koncert, ha van időd, vegyél addig egy menstruációs bugyit. Nem kell betét, és fél napot is kibír.
Nem, nem büdös, nem gusztustalan. Na jó, kimosni kicsit macera, de valamit valamiért.
(7-es vagyok)
Ez nagyon jó erős vérzés idején. De amúgy nekem az összes termékük bejön. Van gyengébb vérzésre való is.
Tény, hogy nem olcsó, de tényleg működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!