Akiknek a covid oltás bezavart a havi ciklusába, neki mennyi időbe telt amíg normalizálódott a helyzet?
Lassan 1 éve kaptam oltást serdülőként (16 évesen), és azóta havonta 2x jön meg. A vérzés és az ideje normális mint az oltás előtt, csak nem hagy nyugodni hogy 1 hónapban 2x van. :(
Szerintetek mit tegyek? Orvoshoz félek elmenni, de lehet az lenne a legjobb megoldás. :/
Nem tud mit tenni az orvos.Az durva hogy már 1 év eltelt és még mindig nem állt helyre:( Egy szívből jó tanácsot tudok neked adni mert szinte a gyerekem lehetnél:több oltást ne kérj.
Remélem rendbe jössz!
5-ös hozzászólás:
Lehetséges, de előtte semmi probléma nem volt vele, és közvetlen oltás után lett így.
1-2 honap utan rendbejott.
Neked nem az oltas a problema hanem hormonzavarod van. Menj el nogyogyaszhoz mert kapsz ra gyogyszert es 2 het alatt rendbejon.
2x menstrualni egy honapban nagyon veszelyes mert verszegeny leszel tole. Holnap mar indulas nogyogyaszhoz. Semmi koze az oltashoz.
Lehet ilyen stressz, tul sok sport, fogyas, helytelen etkezes, stb hatasara is.
Nekem is volt egyszer 22 evesen, 15 napig folyamatosan vereztem, nem akart abbamaradni. Hormonzavar. Kaptam ra gyogyszert, 2 het alatt elmult. Neha megtörtenik ilyen, nem robotok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!