Mennyire gyakori dolog fogamzásgátló tabletta mellett az áttöréses vérzés? Neked volt?
Most kezdtem el szedni a tablettát és 14. naptól van pár csepp pecsételő vérzésem, ami nem is erősödik, de nem is szűnik meg. Azt olvastam, hogy ez gyakori mellékhatás. De mégis mennyire?
Kicsit zavar a dolog. Félek attól is hogy lehet,hogy így nem olyan hatékony a tabletta?!
Mire számíhatok? Következő ciklusra el kéne múlnia?
Nekem nagyon nehéz volt megtalálnom a megfelelő tablettát mert folyton közti vérzésem volt. De az első 3 hónapban ahogy írtak lehet.
Bár nekem az a tapasztalatom, hogy amelyiktől az elején volt attól később csak még rosszabb lett. De nem vagyunk egyformák lehet neked nem lesz már legközelebb. Ettől még véd a tabi. Próbált mindig adott időpontban bevenni az is számít.
Olyan furcsa: egyik nap van, majd nincs, majd újra van. Ráadásul egyik nap peteéréskor jellemző folyásom volt. Kezdek ráparázni, hogy mi van, ha nem hat... Nagyon remélem, hogy a következő már rendben lesz.
Te miket próbáltál végig és mi lett ami bevált végül? (Csak kíváncsiságból kérdezem. Gondolom egy csomó variáció van)
A foggatlo az egesz eddigi eletemet tonkretette! A parkapcsolataimat is.
Ne szedj gyogyszert,mert tonkretesz.
Amiota gumit hasznalunk a pasimmal,azota 15 eve nem voltam nogyogyasznal,mert soha nincs bajom.
4. Vagyok marvelon (egy darabig jó volt aztán kezdődött a közti vérzés) jadin (ettől a mellem is szörnyen fájt), zoely, lindinette 20. Ezekre emlékszem de volt még vagy 3 ami nem vált be.
Most lindinette 30 amit szedek kb 10 éve
De mindenkinek más a szervezete. Unokatesóm a lindinette 20at szedi neki az tökéletes. Én meg attól folyton véreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!